Gerben van Gaalen volgt Henk Alberts op bij Auto Palace Rijkmans

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Gerben van Gaalen komt van Wensink. (Foto: Auto Palace)

Gerben van Gaalen is met ingang van deze maand de nieuwe bedrijfsleider van Auto Palace Rijkmans in Steenwijk. Ook wordt hij binnen Auto Palace brandmanager voor Opel. Hij volgt in deze functies Henk Alberts op, die als zelfstandige verder gaat. Dat melden Auto Palace Groep en Alberts aan Automotive. 

Alberts werkte 32 jaar voor Rijkmans, dat in 2017 werd overgenomen door Auto Palace. Van Gaalen is afkomstig van Wensink, waar hij verkoopdirecteur personenwagens was voor de Ford-divisie. 

Lees hier een interview met Auto Palace Groep-dga Lex Reijnen. ‘De kunst is voor mij om een persoonlijk tintje mee te geven in deze tijd van schaalvergroting en digitalisering.’

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Gerben van Gaalen volgt Henk Alberts op bij Auto Palace Rijkmans | Automotive Online

Gerben van Gaalen volgt Henk Alberts op bij Auto Palace Rijkmans

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Gerben van Gaalen komt van Wensink. (Foto: Auto Palace)

Gerben van Gaalen is met ingang van deze maand de nieuwe bedrijfsleider van Auto Palace Rijkmans in Steenwijk. Ook wordt hij binnen Auto Palace brandmanager voor Opel. Hij volgt in deze functies Henk Alberts op, die als zelfstandige verder gaat. Dat melden Auto Palace Groep en Alberts aan Automotive. 

Alberts werkte 32 jaar voor Rijkmans, dat in 2017 werd overgenomen door Auto Palace. Van Gaalen is afkomstig van Wensink, waar hij verkoopdirecteur personenwagens was voor de Ford-divisie. 

Lees hier een interview met Auto Palace Groep-dga Lex Reijnen. ‘De kunst is voor mij om een persoonlijk tintje mee te geven in deze tijd van schaalvergroting en digitalisering.’

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.