Schadebranche verliest twee gezichtsbepalers

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Martin Saris. (Foto: Geevers)

Saris (56) was sinds 2014 directeur van Geevers, dat plaatdelen levert ander schadebedrijven. “Martin heeft Geevers naar een hoger en professioneler level getild. Wij zullen zijn glimlach, inzet en gedrevenheid niet vergeten”, laat het bedrijf weten in een reactie. Saris overleed op vrijdag 6 april jongstleden.

Van Mierlo

Van Mierlo overleed afgelopen zaterdag. Hij is 77 geworden. Hij was oprichter van het schadebedrijf dat vestingen had in Waalwijk en Udenhout. “Hans heeft aan de basis gestaan van het hedendaagse moderne schadeherstelbedrijf waar nu Edgar de scepter zwaait. Alhoewel hij al enige tijd niet meer werkzaam was, zullen zijn invloeden als grondlegger nog altijd voelbaar zijn. We wensen de familie alle sterkte, nu en in de komende tijd”, zegt Nicole Spenkelink, directeur van AAS in een reactie.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Schadebranche verliest twee gezichtsbepalers | Automotive Online

Schadebranche verliest twee gezichtsbepalers

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Martin Saris. (Foto: Geevers)

Saris (56) was sinds 2014 directeur van Geevers, dat plaatdelen levert ander schadebedrijven. “Martin heeft Geevers naar een hoger en professioneler level getild. Wij zullen zijn glimlach, inzet en gedrevenheid niet vergeten”, laat het bedrijf weten in een reactie. Saris overleed op vrijdag 6 april jongstleden.

Van Mierlo

Van Mierlo overleed afgelopen zaterdag. Hij is 77 geworden. Hij was oprichter van het schadebedrijf dat vestingen had in Waalwijk en Udenhout. “Hans heeft aan de basis gestaan van het hedendaagse moderne schadeherstelbedrijf waar nu Edgar de scepter zwaait. Alhoewel hij al enige tijd niet meer werkzaam was, zullen zijn invloeden als grondlegger nog altijd voelbaar zijn. We wensen de familie alle sterkte, nu en in de komende tijd”, zegt Nicole Spenkelink, directeur van AAS in een reactie.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.