Bazuin vervangt Verweij bij ZF Services Nederland

Rob Blom Rob Blom

Bazuin werkte onder meer bij versnellingsbakkenfabrikant Allison Transmission en motorenfabrikant Volvo Penta. Sinds 2011 is Bazuin eigenaar van automotive consultantbedrijf Xtra-Smart.

Groot netwerk

Bazuin bouwde bij Allison een groot internationaal netwerk op met voertuigfabrikanten en eindgebruikers van bussen, brandweerwagens, huisvuilwagens en defensiematerieel. Ook was hij verantwoordelijk voor alle activiteiten tussen Allison en Scania AB in Zweden. Bij Volvo Penta was Bazuin verantwoordelijk voor de verkoop van industriemotoren aan OEM’s in de Benelux.

 “Johan zal onder andere vernieuwende ZF technologie voor de mobiliteit van de toekomst in Nederland gestalte geven”, zegt ZF Services Nederland-directeur Sander Peeters. “Geen gemakkelijke, maar wel een zeer uitdagende taak. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit bij Johan Bazuin in goede handen is.”