Joep Chappin (Van den Udenhout) overleden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Joep Chappin

Chappin begon in 1968 bij Van den Udenhout. Van 1988 tot 2000 was hij er algemeen directeur. De huidige dga, Kurt Verhees, sprak hem nog regelmatig. “Hij kwam regelmatig langs. Zijn laatste wens wat dat we hier een afscheidsdienst voor hem houden. Zo verbonden was hij met het bedrijf.”

Volgens Verhees was Chappin een netwerker pur sang. “Hij zat in talloze commissies en verenigingen en hij deed veel voor de stad Den Bosch. Je kunt denk ik wel zeggen dat hij het netwerken heeft uitgevonden.” Chappin was een echte Bourgondier en bezat veel humor. “Maar hij wilde wel van zijn omgeving dat ze Volkswagen reden. Die stijl van werken werkte toen prima, nu ligt dat wat anders”, zegt Verhees. “Maar ik heb wel van hem geleerd dat je beter zaken kunt doen met vrienden dan met vijanden. Dat was een belangrijke les.” 

Foto is afkomstig van de Bossche Encyclopedie.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Joep Chappin (Van den Udenhout) overleden | Automotive Online

Joep Chappin (Van den Udenhout) overleden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Joep Chappin

Chappin begon in 1968 bij Van den Udenhout. Van 1988 tot 2000 was hij er algemeen directeur. De huidige dga, Kurt Verhees, sprak hem nog regelmatig. “Hij kwam regelmatig langs. Zijn laatste wens wat dat we hier een afscheidsdienst voor hem houden. Zo verbonden was hij met het bedrijf.”

Volgens Verhees was Chappin een netwerker pur sang. “Hij zat in talloze commissies en verenigingen en hij deed veel voor de stad Den Bosch. Je kunt denk ik wel zeggen dat hij het netwerken heeft uitgevonden.” Chappin was een echte Bourgondier en bezat veel humor. “Maar hij wilde wel van zijn omgeving dat ze Volkswagen reden. Die stijl van werken werkte toen prima, nu ligt dat wat anders”, zegt Verhees. “Maar ik heb wel van hem geleerd dat je beter zaken kunt doen met vrienden dan met vijanden. Dat was een belangrijke les.” 

Foto is afkomstig van de Bossche Encyclopedie.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.