Toekomst Budget Nederland onduidelijk (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Budget-label is onderdeel van de Avis Budget Group. Eric Groen, de directeur van Avis Nederland, laat via een woordvoerster weten dat het nog onbekend is wat er met Budget in Nederland gaat gebeuren.

In andere Europese landen voert het bedrijf zelf zowel het merk Avis als Budget en maakt het gebruik van een gedeelde backoffice.

Geen personele gevolgen
Voor de medewerkers van Budget in Nederland verandert er weinig. Zij blijven bij Stern in dienst. Stern gaat geen vestigingen sluiten. Budget Nederland directeur Reijer Knol is nog met Stern in overleg over zijn toekomst bij het bedrijf.
Stern-ceo Henk van der Kwast is niet bang dat hij met Budget er een concurrent bijkrijgt. "Wij hebben al een netwerk. Ook hebben we met een aantal grote leasemaatschappijen contact gehad. Zij stellen dat er weinig voor ze verandert door deze wijziging. Bovendien gaan we op termijn waarschijnlijk meer verhuurbalies openen bij onze dealervestigingen. We willen blijven groeien."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.