Prins Maurits vangt twee ton voor promoten elektrische auto

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • sebas

    Ik wil het wel voor de helft.
    Interesse Ministerie ??

  • realist

    Werkelijk absurd! iets promoten dat echt zelf wel zijn belang aan beoogde doelgroepen weet duidelijk te maken. Wat momenteel nog in zulke beperkte mate beschikbaar is dat het compleet onzin is er nu al promotie voor te maken. En ook idioot dat deze meneer daarvoor het beste netwerk zou hebben en nog idioter dat wij allen hem daarvoor deze volstrekt belachelijke beloning voor moeten betalen!! Wie gaat hier in de 2e kamer eens kritische vragen over stellen??