DCDW Podcast 314 – Jonathan Colletta van UnameIT

DCDW • In deze DCDW podcast zitten we met Jonathan Colletta van UnameIT. Jonathan is verantwoordelijk voor veel marketingactiviteiten bij UnameIT. We bespreken de strategie voor het promoten van auto’s, vooral voor minder bekende merken zoals Subaru, waar educatieve content en branding belangrijk zijn om interesse te wekken en leads te genereren. En, ook over de overstap van Google Analytics Universal naar Google Analytics 4 (GA4), de waarde van engagement-KPI’s en de uitdagingen bij het begrijpen en interpreteren van GA4-gegevens.
Beeld: DCDW

Automotive Marketing

In deze podcastaflevering bespreken Paul en Jonathan verschillende aspecten van online marketing voor de autobranche. Ze behandelen onderwerpen zoals het effectief gebruik van Google Ads en het belang van Google Analytics om waardevolle inzichten te verkrijgen. Een goede landingspagina en het opbouwen van merkvertrouwen zijn cruciaal voor het aantrekken van potentiële klanten. Ze gaan ook in op de uitdagingen en voordelen van geautomatiseerde marketingtools, en benadrukken het belang van educatie en strategie in marketing.

Analytics 4

Jonathan benadrukt het belang van het meten van engagement en het gebruik van Google Analytics 4 voor het behalen van succes in de online automotive. Het begrijpen van de behoeften van klanten en het creëren van relevante content en advertenties zijn essentieel om effectief te zijn in online marketing. Ze bespreken ook de rol van Performance Max en hoe het kan bijdragen aan het bereiken van marketingdoelen.

Marketingstrategieën

Naast het bespreken van marketingstrategieën, delen Paul en Jonathan het belang van regelmatige contact met klanten. Deze contact momenten helpen om de marketinginspanningen beter af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen en stellen klanten in staat om het belang van marketing te begrijpen voor hun groei en succes.

Luister de volledige podcast hier:

DCDW Podcast 314 – Jonathan Colletta van UnameIT | Automotive Online

DCDW Podcast 314 – Jonathan Colletta van UnameIT

DCDW • In deze DCDW podcast zitten we met Jonathan Colletta van UnameIT. Jonathan is verantwoordelijk voor veel marketingactiviteiten bij UnameIT. We bespreken de strategie voor het promoten van auto’s, vooral voor minder bekende merken zoals Subaru, waar educatieve content en branding belangrijk zijn om interesse te wekken en leads te genereren. En, ook over de overstap van Google Analytics Universal naar Google Analytics 4 (GA4), de waarde van engagement-KPI’s en de uitdagingen bij het begrijpen en interpreteren van GA4-gegevens.
Beeld: DCDW

Automotive Marketing

In deze podcastaflevering bespreken Paul en Jonathan verschillende aspecten van online marketing voor de autobranche. Ze behandelen onderwerpen zoals het effectief gebruik van Google Ads en het belang van Google Analytics om waardevolle inzichten te verkrijgen. Een goede landingspagina en het opbouwen van merkvertrouwen zijn cruciaal voor het aantrekken van potentiële klanten. Ze gaan ook in op de uitdagingen en voordelen van geautomatiseerde marketingtools, en benadrukken het belang van educatie en strategie in marketing.

Analytics 4

Jonathan benadrukt het belang van het meten van engagement en het gebruik van Google Analytics 4 voor het behalen van succes in de online automotive. Het begrijpen van de behoeften van klanten en het creëren van relevante content en advertenties zijn essentieel om effectief te zijn in online marketing. Ze bespreken ook de rol van Performance Max en hoe het kan bijdragen aan het bereiken van marketingdoelen.

Marketingstrategieën

Naast het bespreken van marketingstrategieën, delen Paul en Jonathan het belang van regelmatige contact met klanten. Deze contact momenten helpen om de marketinginspanningen beter af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen en stellen klanten in staat om het belang van marketing te begrijpen voor hun groei en succes.

Luister de volledige podcast hier: