Succesvolle 1e editie van Marktplaats Meets

Marktplaats • Op woensdag 5 april vond de eerste editie van Marktplaats Meets plaats in de Pro Media Studio’s.
(foto: Marktplaats)

Alexander Prinssen (Chief Sales Officer, Adevinta Automotive Benelux) ging in gesprek met automotive experts Jan Hofstede (CEO, Zeeuw & Zeeuw), Iede Aukema (Managing Director, BCA Autoveiling) en Slavko Savanovic (Tax Partner en Dutch Automotive Industry Leader, Deloitte).

Aan de hand van prikkelende stellingen bogen zij zich over onderwerpen zoals het agentuurmodel en de eerste ervaringen daarmee, de noodzakelijke differentiatie van dealer activiteiten aan de hand van o.a. het aanbieden van mobiliteitsoplossingen, de opkomst van auto-abonnementen als antwoord op een toenemende vraag naar flexibiliteit en de impact van nieuwe OEM toetreders vanuit de Aziatische markten.

Heb je de uitzending niet live kunnen zien? Bekijk de volledige uitzending hier.

Succesvolle 1e editie van Marktplaats Meets | Automotive Online

Succesvolle 1e editie van Marktplaats Meets

Marktplaats • Op woensdag 5 april vond de eerste editie van Marktplaats Meets plaats in de Pro Media Studio’s.
(foto: Marktplaats)

Alexander Prinssen (Chief Sales Officer, Adevinta Automotive Benelux) ging in gesprek met automotive experts Jan Hofstede (CEO, Zeeuw & Zeeuw), Iede Aukema (Managing Director, BCA Autoveiling) en Slavko Savanovic (Tax Partner en Dutch Automotive Industry Leader, Deloitte).

Aan de hand van prikkelende stellingen bogen zij zich over onderwerpen zoals het agentuurmodel en de eerste ervaringen daarmee, de noodzakelijke differentiatie van dealer activiteiten aan de hand van o.a. het aanbieden van mobiliteitsoplossingen, de opkomst van auto-abonnementen als antwoord op een toenemende vraag naar flexibiliteit en de impact van nieuwe OEM toetreders vanuit de Aziatische markten.

Heb je de uitzending niet live kunnen zien? Bekijk de volledige uitzending hier.