Jan van den Bosch: “viaBOVAG staat voor kwaliteit”

Verkoopsites • ViaBOVAG.nl is er voor BOVAG-leden én voor hun klanten. Beide partijen proberen we zo goed mogelijk te helpen hun doelen te bereiken. Met zekerheden waar wij achter staan. Jan van den Bosch, eigenaar van JARO Automotive, deelt zijn ervaringen met viaBOVAG.nl.

Jan van den Bosch heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. “Ik was hiervoor ondernemerscoach”, zegt hij. “Door de start van het coronatijdperk en de daarmee verband houdende overheidsmaatregelen verliepen uiteindelijk al mijn coachingsessies via Teams en Zoom. Dat bleek niet echt succesvol te zijn en bovendien werd ik daar niet bepaald gelukkig van. Op een gegeven moment dacht ik: er moet toch meer in het leven zijn dan hele dagen achter een bureau zitten?”

Al 25 jaar lang kocht de ondernemer hobbymatig tweedehands auto’s in, om ze dan zo goed mogelijk weer in showroomstaat te brengen en te verkopen. De positieve reacties van de nieuwe eigenaren gaven hem zo veel energie, dat hij besloot daar zijn werk van te maken. Zijn timing was achteraf gezien alleen wat ongelukkig. “1 november 2020 kreeg ik de sleutels van mijn showroom”, zegt Van den Bosch. “En 28 november 2020 ging de lockdown in. Toen dacht ik wel even, waar ben ik aan begonnen?” Van den Bosch gebruikte die periode van gedwongen sluiting voor de totale verbouwing van zijn showroom, zodat hij na het versoepelen van de coronamaatregelen klaar zou zijn voor de toekomst.

ViaBOVAG.nl als bron van de meeste aanvragen

Toen hij eenmaal operationeel was, begon Van den Bosch gelijk met adverteren op viaBOVAG.nl. “Ik vind kwaliteit enorm belangrijk”, legt hij uit. “Daarom heb ik me direct ingeschreven bij BOVAG. Via een accountmanager kwam ik vervolgens bij viaBOVAG.nl terecht. En ik ben nog altijd uitermate tevreden met het platform. Ik adverteer op alle bekende websites, maar tegenwoordig komt het leeuwendeel van de concrete, serieuze aanvragen van viaBOVAG.nl.” Vanuit een lastige start runt hij nu een succesvol bedrijf. Mede dankzij de kwalitatieve leads die hij via het platform binnenkrijgt.

Kwaliteit en cowboys

De klanten die middels viaBOVAG.nl bij Van den Bosch terecht komen, zijn vaak een bepaald type koper, merkt hij. “Het zijn klanten die waarde hechten aan kwaliteit en zekerheid. En dat kun je ze met viaBOVAG.nl ook bieden. Ze zijn zich bewust van de extra zekerheden, zoals de BOVAG Afleverbeurt en BOVAG Garantie, en begrijpen ook dat ze daarvoor iets extra’s betalen.”

Samen maken we van viaBOVAG.nl een succes!

viaBOVAG.nl is hét portaal van en voor BOVAG-leden; zij hebben de regie in eigen hand en zijn daarom minder afhankelijk van andere portalen. In de afgelopen vijf jaar is viaBOVAG.nl uitgegroeid tot een betrouwbare en serieuze speler in de markt. Uit onderzoek blijkt dat de eerlijke all-in prijzen, de BOVAG Garantie en de aanvullende zekerheden zorgen voor hoge waardering van de consument én kwalitatief goede leads!

Stap ook in: mijn.bovag.nl/viabovag

Meer lezen over Verkoopsites

Jan van den Bosch: “viaBOVAG staat voor kwaliteit” | Automotive Online

Jan van den Bosch: “viaBOVAG staat voor kwaliteit”

Verkoopsites • ViaBOVAG.nl is er voor BOVAG-leden én voor hun klanten. Beide partijen proberen we zo goed mogelijk te helpen hun doelen te bereiken. Met zekerheden waar wij achter staan. Jan van den Bosch, eigenaar van JARO Automotive, deelt zijn ervaringen met viaBOVAG.nl.

Jan van den Bosch heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. “Ik was hiervoor ondernemerscoach”, zegt hij. “Door de start van het coronatijdperk en de daarmee verband houdende overheidsmaatregelen verliepen uiteindelijk al mijn coachingsessies via Teams en Zoom. Dat bleek niet echt succesvol te zijn en bovendien werd ik daar niet bepaald gelukkig van. Op een gegeven moment dacht ik: er moet toch meer in het leven zijn dan hele dagen achter een bureau zitten?”

Al 25 jaar lang kocht de ondernemer hobbymatig tweedehands auto’s in, om ze dan zo goed mogelijk weer in showroomstaat te brengen en te verkopen. De positieve reacties van de nieuwe eigenaren gaven hem zo veel energie, dat hij besloot daar zijn werk van te maken. Zijn timing was achteraf gezien alleen wat ongelukkig. “1 november 2020 kreeg ik de sleutels van mijn showroom”, zegt Van den Bosch. “En 28 november 2020 ging de lockdown in. Toen dacht ik wel even, waar ben ik aan begonnen?” Van den Bosch gebruikte die periode van gedwongen sluiting voor de totale verbouwing van zijn showroom, zodat hij na het versoepelen van de coronamaatregelen klaar zou zijn voor de toekomst.

ViaBOVAG.nl als bron van de meeste aanvragen

Toen hij eenmaal operationeel was, begon Van den Bosch gelijk met adverteren op viaBOVAG.nl. “Ik vind kwaliteit enorm belangrijk”, legt hij uit. “Daarom heb ik me direct ingeschreven bij BOVAG. Via een accountmanager kwam ik vervolgens bij viaBOVAG.nl terecht. En ik ben nog altijd uitermate tevreden met het platform. Ik adverteer op alle bekende websites, maar tegenwoordig komt het leeuwendeel van de concrete, serieuze aanvragen van viaBOVAG.nl.” Vanuit een lastige start runt hij nu een succesvol bedrijf. Mede dankzij de kwalitatieve leads die hij via het platform binnenkrijgt.

Kwaliteit en cowboys

De klanten die middels viaBOVAG.nl bij Van den Bosch terecht komen, zijn vaak een bepaald type koper, merkt hij. “Het zijn klanten die waarde hechten aan kwaliteit en zekerheid. En dat kun je ze met viaBOVAG.nl ook bieden. Ze zijn zich bewust van de extra zekerheden, zoals de BOVAG Afleverbeurt en BOVAG Garantie, en begrijpen ook dat ze daarvoor iets extra’s betalen.”

Samen maken we van viaBOVAG.nl een succes!

viaBOVAG.nl is hét portaal van en voor BOVAG-leden; zij hebben de regie in eigen hand en zijn daarom minder afhankelijk van andere portalen. In de afgelopen vijf jaar is viaBOVAG.nl uitgegroeid tot een betrouwbare en serieuze speler in de markt. Uit onderzoek blijkt dat de eerlijke all-in prijzen, de BOVAG Garantie en de aanvullende zekerheden zorgen voor hoge waardering van de consument én kwalitatief goede leads!

Stap ook in: mijn.bovag.nl/viabovag