KwikFit maakt zich klaar voor de toekomst

Complete autoservice

Waar KwikFit zich in het begin toelegde op het vervangen van snel slijtende onderdelen is de dienstverlening in de loop van de tijd uitgebreid tot een complete autoservice formule met onder ander APK, onderhoudsbeurten, aircoservice, trekhaken en de reparatie en vervanging van autoruiten.

Eenvoudig online een afspraak maken

De afgelopen 50 jaar heeft KwikFit laten zien in staat te zijn om de formule aan te kunnen passen aan de veranderende wensen van haar klanten. De telefonische prijsopgave groeide uit naar een online prijsopgave op maat op basis van het kenteken en de kilometerafstand. Binnen zonder afspraak, klaar terwijl je wacht veranderde naar binnen met afspraak, nog steeds klaar terwijl je wacht. Je maakt nu eenvoudig online een afspraak op een datum en plaats die voor jou het beste uitkomt.

Tijden veranderen

KwikFit staat nu aan de vooravond van de elektrificering van het wagenpark. Weer zal KwikFit inspelen op de aangepaste wensen van de klant. Voertuigen zullen zelf aan gaan geven welke onderdelen vervangen moeten worden. En dan komt het weer aan op de waardes waar KwikFit 50 jaar geleden de markt mee opschudde: snelheid, gemak en transpiratie. Het zit in ons DNA, met 165 filialen op de teller zijn we er helemaal klaar voor. Maak je pitstop bij KwikFit.

KwikFit maakt zich klaar voor de toekomst | Automotive Online

KwikFit maakt zich klaar voor de toekomst

Complete autoservice

Waar KwikFit zich in het begin toelegde op het vervangen van snel slijtende onderdelen is de dienstverlening in de loop van de tijd uitgebreid tot een complete autoservice formule met onder ander APK, onderhoudsbeurten, aircoservice, trekhaken en de reparatie en vervanging van autoruiten.

Eenvoudig online een afspraak maken

De afgelopen 50 jaar heeft KwikFit laten zien in staat te zijn om de formule aan te kunnen passen aan de veranderende wensen van haar klanten. De telefonische prijsopgave groeide uit naar een online prijsopgave op maat op basis van het kenteken en de kilometerafstand. Binnen zonder afspraak, klaar terwijl je wacht veranderde naar binnen met afspraak, nog steeds klaar terwijl je wacht. Je maakt nu eenvoudig online een afspraak op een datum en plaats die voor jou het beste uitkomt.

Tijden veranderen

KwikFit staat nu aan de vooravond van de elektrificering van het wagenpark. Weer zal KwikFit inspelen op de aangepaste wensen van de klant. Voertuigen zullen zelf aan gaan geven welke onderdelen vervangen moeten worden. En dan komt het weer aan op de waardes waar KwikFit 50 jaar geleden de markt mee opschudde: snelheid, gemak en transpiratie. Het zit in ons DNA, met 165 filialen op de teller zijn we er helemaal klaar voor. Maak je pitstop bij KwikFit.