Hoe levert u de auto schoon af bij de klant?

(Beeld: Washtec)

Een auto schoon afleveren bij een klant na een onderhoudsbeurt of keuring. Dit kan leiden tot een positieve verrassing bij de klant, en een reden om terug te komen. Niet iedereen wast de auto elk weekend namelijk. Maar hoe gaat u als autobedrijf hiermee om? Is de investering in een carwash rendabel? WashTec vertelt u meer.

Om van klanten ambassadeurs te maken moet je tegenwoordig nét dat stapje verder gaan dan normaal. Een auto schoon afleveren na een garagebezoek is een voorbeeld hiervan. De mogelijkheden van het uitbreiden van uw autobedrijf met een carwash zijn voor velen nog onbekend, het kan een hele nieuwe omzetstroom genereren, maar het kan ook de relatie met bestaande klanten verbeteren en zorgen voor loyaliteit.

Tijd is geld, dat geldt voor de meeste autobedrijven. Een vaste medewerker aanstellen om auto’s te wassen kan niet op tegen een Roll-Over die een auto compleet kan wassen en drogen in 5 minuten!

Bestaat er eigenlijk wel een Roll-Over installatie die nog grondiger wast – en dat in minder dan 5 minuten? Met een nog eenvoudiger bediening – en een ongekend wasresultaat? Die roll-over installatie bestaat! Die hebben wij bedacht: de EasyWash. De EasyWash voldoet als geen andere installatie aan de hoge eisen van klanten m.b.t. kwaliteit en snelheid, bedieningsgemak en ontwerp. Dit zijn vier dimensies, die wij bij WashTec de 4DIMENSIONS van het moderne autowassen noemen. 4DIMENSIONS voor alle mogelijke eisen Met deze 4DIMENSIONS bieden we op maat gemaakte oplossingen voor elk probleem. U als exploitant beslist helemaal zelf, welke dimensies voor u belangrijk zijn. En wij zorgen voor de juiste oplossing. Zo vinden wij samen een oplossing die perfect afgestemd is op de wensen van uw klanten. De EasyWash roll-over wasinstallaties combineren al deze dimensies tot een ware was-sensatie, waarover uw klanten heel enthousiast zullen worden. En als exploitant kunt u uw wasbedrijf nog succesvoller en winstgevender maken. Ontdek met 4DIMENSIONS de nieuwe dimensies van het autowassen.

washtec 2

Auto’s wassen is niet zomaar autowassen. Net zoals schoon niet zomaar schoon is. Veel verschillen zijn al merkbaar bij een eerste inspectie van de schaduwplekken bij de voor- en achterzijde en velgen van de auto. Maar ook op lange termijn blijft de autolak er perfect uitzien dankzij ons SofTecs. De EasyWash overtreft de verwachtingen van uw klanten. Met zeer effectieve waschemie en technische snufjes voor een perfect was- en droogresultaat. Uw klanten zullen heel tevreden zijn. En over de hogere, gemiddelde prijs bent u als exploitant ook heel tevreden!

Geïnspireerd geraakt? Lees meer op: https://www.washtec.nl/roll-overs/easywash/ of neem contact met ons op!

Hoe levert u de auto schoon af bij de klant? | Automotive Online

Hoe levert u de auto schoon af bij de klant?

(Beeld: Washtec)

Een auto schoon afleveren bij een klant na een onderhoudsbeurt of keuring. Dit kan leiden tot een positieve verrassing bij de klant, en een reden om terug te komen. Niet iedereen wast de auto elk weekend namelijk. Maar hoe gaat u als autobedrijf hiermee om? Is de investering in een carwash rendabel? WashTec vertelt u meer.

Om van klanten ambassadeurs te maken moet je tegenwoordig nét dat stapje verder gaan dan normaal. Een auto schoon afleveren na een garagebezoek is een voorbeeld hiervan. De mogelijkheden van het uitbreiden van uw autobedrijf met een carwash zijn voor velen nog onbekend, het kan een hele nieuwe omzetstroom genereren, maar het kan ook de relatie met bestaande klanten verbeteren en zorgen voor loyaliteit.

Tijd is geld, dat geldt voor de meeste autobedrijven. Een vaste medewerker aanstellen om auto’s te wassen kan niet op tegen een Roll-Over die een auto compleet kan wassen en drogen in 5 minuten!

Bestaat er eigenlijk wel een Roll-Over installatie die nog grondiger wast – en dat in minder dan 5 minuten? Met een nog eenvoudiger bediening – en een ongekend wasresultaat? Die roll-over installatie bestaat! Die hebben wij bedacht: de EasyWash. De EasyWash voldoet als geen andere installatie aan de hoge eisen van klanten m.b.t. kwaliteit en snelheid, bedieningsgemak en ontwerp. Dit zijn vier dimensies, die wij bij WashTec de 4DIMENSIONS van het moderne autowassen noemen. 4DIMENSIONS voor alle mogelijke eisen Met deze 4DIMENSIONS bieden we op maat gemaakte oplossingen voor elk probleem. U als exploitant beslist helemaal zelf, welke dimensies voor u belangrijk zijn. En wij zorgen voor de juiste oplossing. Zo vinden wij samen een oplossing die perfect afgestemd is op de wensen van uw klanten. De EasyWash roll-over wasinstallaties combineren al deze dimensies tot een ware was-sensatie, waarover uw klanten heel enthousiast zullen worden. En als exploitant kunt u uw wasbedrijf nog succesvoller en winstgevender maken. Ontdek met 4DIMENSIONS de nieuwe dimensies van het autowassen.

washtec 2

Auto’s wassen is niet zomaar autowassen. Net zoals schoon niet zomaar schoon is. Veel verschillen zijn al merkbaar bij een eerste inspectie van de schaduwplekken bij de voor- en achterzijde en velgen van de auto. Maar ook op lange termijn blijft de autolak er perfect uitzien dankzij ons SofTecs. De EasyWash overtreft de verwachtingen van uw klanten. Met zeer effectieve waschemie en technische snufjes voor een perfect was- en droogresultaat. Uw klanten zullen heel tevreden zijn. En over de hogere, gemiddelde prijs bent u als exploitant ook heel tevreden!

Geïnspireerd geraakt? Lees meer op: https://www.washtec.nl/roll-overs/easywash/ of neem contact met ons op!