Laatste dag: vul nu de AM-Eindejaarsenquête 2023

Enquête •
De resultaten delen wij in het eindejaarsnummer van Automotive, die medio december verschijnt.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Enquete
(Foto: Shutterstock)

AM voert dit jaar weer een enquête uit onder werkgevers en werknemers in de autobranche. Zo wil de redactie een goed beeld krijgen van hoe de sector tegen belangrijke ontwikkelingen aankijkt. Het invullen neemt 5 tot 10 minuten in beslag. De resultaten delen wij in het eindejaarsnummer van Automotive, dat medio december verschijnt. Het invullen kan tot en met vandaag, maandag 27 november.

De enquête bestaat uit 22 vragen. U hoeft deze niet allemaal te beantwoorden: als een kwestie niet voor u van toepassing is of wanneer u liever geen antwoord op een vraag geeft, kunt u deze overslaan.

Deze enquête is volledig anoniem. Omdat wij voor het magazine een aantal opmerkingen en bevindingen willen gebruiken, vragen wij na afloop van de vragen wel om een aantal van uw gegevens. Dit is echter optioneel. Als u anoniem wilt blijven, kunt u deze vraag negeren.

De reactie van AM dankt u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking.

Laatste dag: vul nu de AM-Eindejaarsenquête 2023 | Automotive Online

Laatste dag: vul nu de AM-Eindejaarsenquête 2023

Enquête •
De resultaten delen wij in het eindejaarsnummer van Automotive, die medio december verschijnt.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Enquete
(Foto: Shutterstock)

AM voert dit jaar weer een enquête uit onder werkgevers en werknemers in de autobranche. Zo wil de redactie een goed beeld krijgen van hoe de sector tegen belangrijke ontwikkelingen aankijkt. Het invullen neemt 5 tot 10 minuten in beslag. De resultaten delen wij in het eindejaarsnummer van Automotive, dat medio december verschijnt. Het invullen kan tot en met vandaag, maandag 27 november.

De enquête bestaat uit 22 vragen. U hoeft deze niet allemaal te beantwoorden: als een kwestie niet voor u van toepassing is of wanneer u liever geen antwoord op een vraag geeft, kunt u deze overslaan.

Deze enquête is volledig anoniem. Omdat wij voor het magazine een aantal opmerkingen en bevindingen willen gebruiken, vragen wij na afloop van de vragen wel om een aantal van uw gegevens. Dit is echter optioneel. Als u anoniem wilt blijven, kunt u deze vraag negeren.

De reactie van AM dankt u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking.