Video | Genomineerden Zakenauto van het Jaar: Greenwashing of duurzaamheid?

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Promedia

Tijdens de uitreiking van de AM Driving Business Awards zal duidelijk worden welke auto er op 28 september met de titel Zakenauto van het Jaar vandoor gaat. De top 10 van genomineerde auto’s is vastgesteld door de vakjury, en importeurs hebben inmiddels hun presentaties mogen geven aan de jury tijdens de hiervoor speciaal georganiseerde importeursdag in juli. Bekijk hier de video van de importeursdag. Welke auto volgt de Kia Niro op?

Deze woensdag de verkiezing live bijwonen? Schrijf je hier in!

De genomineerden werden op de importeursdag aan de tand gevoeld door de vakjury en door de redactie. Bekijk de video hier:

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Video | Genomineerden Zakenauto van het Jaar: Greenwashing of duurzaamheid? | Automotive Online

Video | Genomineerden Zakenauto van het Jaar: Greenwashing of duurzaamheid?

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Promedia

Tijdens de uitreiking van de AM Driving Business Awards zal duidelijk worden welke auto er op 28 september met de titel Zakenauto van het Jaar vandoor gaat. De top 10 van genomineerde auto’s is vastgesteld door de vakjury, en importeurs hebben inmiddels hun presentaties mogen geven aan de jury tijdens de hiervoor speciaal georganiseerde importeursdag in juli. Bekijk hier de video van de importeursdag. Welke auto volgt de Kia Niro op?

Deze woensdag de verkiezing live bijwonen? Schrijf je hier in!

De genomineerden werden op de importeursdag aan de tand gevoeld door de vakjury en door de redactie. Bekijk de video hier:

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.