‘Eigenaar beschoten autobedrijf in Naarden bekende van OM’

Redactie Redactie
• Laatste update:
Zowel de auto als het pand werden beschoten. (Foto: Shutterstock)

Novus Auto, het autobedrijf in Naarden waar in de nacht van maandag op dinsdag een Lamborghini werd beschoten, is eigendom van Carel B. Hij was in de afgelopen decennia verwikkeld in diverse rechtszaken, waarin grote criminelen een rol speelden, meldt het ANP op basis van berichtgeving in De Telegraaf. B. leverde jarenlang dure auto’s aan de onderwereld.

Bij de beschieting werd een Lamborghini doorboord. “Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Voor ons thuis en alle kinderen. Ik ben niet bedreigd en heb geen idee uit welke hoek dit komt”, laat B. (73) weten aan De Telegraaf. Volgens de krant is de beschieting een “doelgerichte waarschuwing aan B.”

Hij was volgens de krant de afgelopen decennia verwikkeld in rechtszaken. In 2014 werden er auto’s weggehaald bij Novus Auto door de Belastingdienst.

Het bedrijf bevestigt aan Automotive dat de schietpartij plaatsgevonden heeft en dat er een Lamborghini is geraakt. Verder wil het vooralsnog niet reageren. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.