Ondergrondse wietplantage opgerold bij autobedrijf in Brunssum

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
De toegang tot de plantage in Brunssum (Foto: Wim Heidendael)

Bij een autobedrijf aan de Boschstraat in Brunssum is een ondergrondse hennepplantage aangetroffen. Het gaat om 366 planten. De ingang van de wietplantage werd verborgen door een aantal betonplaten, die via een hydraulisch systeem geopend konden worden. Dit meldt agent Wim Heidendael via Twitter.

Burgemeester Wilma van der Rijt van Brunssum heeft inmiddels besloten dat het autobedrijf zes maanden gesloten moet blijven. Een 48-jarige man uit Simpelveld is aangehouden omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de plantage. 

Het gebeurt regelmatig dat de politie hennepplantages bij autobedrijven oprolt. De afgelopen jaren gebeurde dat onder meer in Tilburg en in Velp.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Ondergrondse wietplantage opgerold bij autobedrijf in Brunssum | Automotive Online

Ondergrondse wietplantage opgerold bij autobedrijf in Brunssum

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
De toegang tot de plantage in Brunssum (Foto: Wim Heidendael)

Bij een autobedrijf aan de Boschstraat in Brunssum is een ondergrondse hennepplantage aangetroffen. Het gaat om 366 planten. De ingang van de wietplantage werd verborgen door een aantal betonplaten, die via een hydraulisch systeem geopend konden worden. Dit meldt agent Wim Heidendael via Twitter.

Burgemeester Wilma van der Rijt van Brunssum heeft inmiddels besloten dat het autobedrijf zes maanden gesloten moet blijven. Een 48-jarige man uit Simpelveld is aangehouden omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de plantage. 

Het gebeurt regelmatig dat de politie hennepplantages bij autobedrijven oprolt. De afgelopen jaren gebeurde dat onder meer in Tilburg en in Velp.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.