Doe mee met de Automotive Eindejaarsenquête 2021!

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

In het eindejaarsnummer, dat op 17 december verschijnt, zetten we de belangrijkste gebeurtenissen van 2021 op een rij en kijken we vooruit naar 2022. Onze Eindejaarsenquête, inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de branche, mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Daarom vragen wij u, onze lezer en bezoeker, om via de Eindejaarsenquête 2021 het afgelopen jaar met ons te evalueren en vooruit te blikken naar komend jaar. Dat gebeurt op basis van anonimiteit. De resultaten vindt u terug in ons Eindejaarsnummer. We zijn erg benieuwd hoe het afgelopen jaar door de branche is ervaren.

We zien uw reactie graag uiterlijk 26 november tegemoet!

Alvast dank voor het meedoen! De redactie van Automotive.

VUL HIER DE EINDEJAARSENQUÊTE IN.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Doe mee met de Automotive Eindejaarsenquête 2021! | Automotive Online

Doe mee met de Automotive Eindejaarsenquête 2021!

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

In het eindejaarsnummer, dat op 17 december verschijnt, zetten we de belangrijkste gebeurtenissen van 2021 op een rij en kijken we vooruit naar 2022. Onze Eindejaarsenquête, inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de branche, mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Daarom vragen wij u, onze lezer en bezoeker, om via de Eindejaarsenquête 2021 het afgelopen jaar met ons te evalueren en vooruit te blikken naar komend jaar. Dat gebeurt op basis van anonimiteit. De resultaten vindt u terug in ons Eindejaarsnummer. We zijn erg benieuwd hoe het afgelopen jaar door de branche is ervaren.

We zien uw reactie graag uiterlijk 26 november tegemoet!

Alvast dank voor het meedoen! De redactie van Automotive.

VUL HIER DE EINDEJAARSENQUÊTE IN.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.