Telematicaplatform Ulu neemt Cartracker over

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Foto: Cartracker

Telematicaplatform Ulu neemt Cartracker over van Decos Mobile Solutions. Dat maken biede bedrijven vandaag bekend. Het track- en tracesysteem wordt geïntegreerd in de systemen van Ulu. Daarnaast zet de nieuwe eigenaar al zijn activiteiten op het gebied van fleetmanagement en ritregistratie in Nederland voort onder de naam van Cartracker.

De overname blijft beperkt tot de naam, de hard- en software en de klanten van Cartracker. Ulu gaat zijn eigen personeel inzetten voor Cartracker. “De medewerkers van Decos zijn de komende maanden op de achtergrond nog betrokken voor derdelijns support en voor training van Ulu medewerkers, maar blijven in dienst van Decos”, laat woordvoerder Pim van Houten desgevraagd weten aan Automotive.

Decos gaat zich richten op zijn oplossingen voor digitaal werken, zoals zaaksysteem Join, vergaderapp Minute en ‘buurtapp’ Fixi.’

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Telematicaplatform Ulu neemt Cartracker over | Automotive Online

Telematicaplatform Ulu neemt Cartracker over

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Foto: Cartracker

Telematicaplatform Ulu neemt Cartracker over van Decos Mobile Solutions. Dat maken biede bedrijven vandaag bekend. Het track- en tracesysteem wordt geïntegreerd in de systemen van Ulu. Daarnaast zet de nieuwe eigenaar al zijn activiteiten op het gebied van fleetmanagement en ritregistratie in Nederland voort onder de naam van Cartracker.

De overname blijft beperkt tot de naam, de hard- en software en de klanten van Cartracker. Ulu gaat zijn eigen personeel inzetten voor Cartracker. “De medewerkers van Decos zijn de komende maanden op de achtergrond nog betrokken voor derdelijns support en voor training van Ulu medewerkers, maar blijven in dienst van Decos”, laat woordvoerder Pim van Houten desgevraagd weten aan Automotive.

Decos gaat zich richten op zijn oplossingen voor digitaal werken, zoals zaaksysteem Join, vergaderapp Minute en ‘buurtapp’ Fixi.’

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.