‘Mister TT’ Jaap Timmer overleden

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Het overlijden van Timmer wordt gemeld door Euroda. De uitvaart van Timmer vindt zaterdag plaats in besloten kring. Hij zou een kort ziekbed hebben gehad.

Timmer werd afgelopen jaar verkozen tot een van de meest prominente automotive professionals van de afgelopen twintig jaar. Hij staat op de vijfde plaats in de Automotive top 20 Personality’s 1996-2016.

Timmer werd in 2002 geridderd vanwege zijn verdiensten voor de internationale motorsport. In 2007 werd hij onderscheiden met een erelidmaatschap van de Nederlandse Dealer Associatie (NDA, de huidige afdeling Bovag Autodealers), als lid van verdienste. Timmer was een van de oprichters van de dealertak van de Bovag en heeft ook in het bondsbestuur van de Bovag gezeten.

De board van Euroda zegt in een persreactie zeer dankbaar te zijn voor al het werk dat Jaap Timmer heeft geleverd. “Hij heeft met zijn inzet, enthousiasme en onderhandelingsvaardigheden het werk dat wij vandaag de dag doen mogelijk gemaakt. Wij willen ons medeleven betuigen aan de familie en nabestaanden van Jaap en de vele mensen die hij heeft geraakt in zijn leven.”

De redactie van Automotive wenst de nabestaanden van Timmer veel sterkte toe.

Reacties

 • F.G.L. Van Putten

  Ik wens alle nabestaanden en vrienden van Jaap sterkte met dit verlies !
  Ik heb Jaap niet alleen als automotive collega maar ook als Motorsport/Autosport collega en als collega NOS verslaggever mogen leren kennen en meemaken,een fantastische kerel die me immer als voorbeeld gediend heeft !

  Fred van Putten Muenchen Dld
  ex.KNAF voorzitter
  ex.NOS Autosport verslaggever

 • Harteveld

  Via deze weg condoleer ik familie & vrienden van Jaap met hun verlies. Er is iemand met heel veel kennis, passie & humor heengegaan. Veel sterkte…

  Leo Harteveld

‘Mister TT’ Jaap Timmer overleden | Automotive Online

‘Mister TT’ Jaap Timmer overleden

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Het overlijden van Timmer wordt gemeld door Euroda. De uitvaart van Timmer vindt zaterdag plaats in besloten kring. Hij zou een kort ziekbed hebben gehad.

Timmer werd afgelopen jaar verkozen tot een van de meest prominente automotive professionals van de afgelopen twintig jaar. Hij staat op de vijfde plaats in de Automotive top 20 Personality’s 1996-2016.

Timmer werd in 2002 geridderd vanwege zijn verdiensten voor de internationale motorsport. In 2007 werd hij onderscheiden met een erelidmaatschap van de Nederlandse Dealer Associatie (NDA, de huidige afdeling Bovag Autodealers), als lid van verdienste. Timmer was een van de oprichters van de dealertak van de Bovag en heeft ook in het bondsbestuur van de Bovag gezeten.

De board van Euroda zegt in een persreactie zeer dankbaar te zijn voor al het werk dat Jaap Timmer heeft geleverd. “Hij heeft met zijn inzet, enthousiasme en onderhandelingsvaardigheden het werk dat wij vandaag de dag doen mogelijk gemaakt. Wij willen ons medeleven betuigen aan de familie en nabestaanden van Jaap en de vele mensen die hij heeft geraakt in zijn leven.”

De redactie van Automotive wenst de nabestaanden van Timmer veel sterkte toe.

Reacties

 • F.G.L. Van Putten

  Ik wens alle nabestaanden en vrienden van Jaap sterkte met dit verlies !
  Ik heb Jaap niet alleen als automotive collega maar ook als Motorsport/Autosport collega en als collega NOS verslaggever mogen leren kennen en meemaken,een fantastische kerel die me immer als voorbeeld gediend heeft !

  Fred van Putten Muenchen Dld
  ex.KNAF voorzitter
  ex.NOS Autosport verslaggever

 • Harteveld

  Via deze weg condoleer ik familie & vrienden van Jaap met hun verlies. Er is iemand met heel veel kennis, passie & humor heengegaan. Veel sterkte…

  Leo Harteveld