RAI Vereniging lanceert MobiliteitsRAI

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De BedrijfsautoRAI 2017 werd vorig jaar al afgelast

De beurs moet onder andere het gat opvullen dat is gevallen met het cancellen van de BedrijfsautoRAI en wordt waarschijnlijk gehouden rond half oktober. Dat zegt Henk Bos, manager leden- en verenigingszaken van RAI Vereniging in huisorgaan Go!Mobility. “Het wordt een mobiliteitsbeurs waar de segmenten zwaar en licht transport, werkplaatsuitrusting en personenvervoer zich aan hun afnemers kunnen presenteren.”

Of ook de equipmentbeurs Equipvak aan de nieuwe beurs wordt toegevoegd, is niet bekend, maar er is op de beurs wel plek ingeruimd voor werkplaatsequipment. 

Floris Liebrand, woordvoerder van RAI Vereniging, bevestigt de komst van MobiliteitsRAI 2017, maar kan verder nog niet inhoudelijk ingaan op de vraag hoe en wanneer het evenement er uit komt te zien. “Daar willen we zo snel mogelijk mee naar buiten komen.” 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

RAI Vereniging lanceert MobiliteitsRAI | Automotive Online

RAI Vereniging lanceert MobiliteitsRAI

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De BedrijfsautoRAI 2017 werd vorig jaar al afgelast

De beurs moet onder andere het gat opvullen dat is gevallen met het cancellen van de BedrijfsautoRAI en wordt waarschijnlijk gehouden rond half oktober. Dat zegt Henk Bos, manager leden- en verenigingszaken van RAI Vereniging in huisorgaan Go!Mobility. “Het wordt een mobiliteitsbeurs waar de segmenten zwaar en licht transport, werkplaatsuitrusting en personenvervoer zich aan hun afnemers kunnen presenteren.”

Of ook de equipmentbeurs Equipvak aan de nieuwe beurs wordt toegevoegd, is niet bekend, maar er is op de beurs wel plek ingeruimd voor werkplaatsequipment. 

Floris Liebrand, woordvoerder van RAI Vereniging, bevestigt de komst van MobiliteitsRAI 2017, maar kan verder nog niet inhoudelijk ingaan op de vraag hoe en wanneer het evenement er uit komt te zien. “Daar willen we zo snel mogelijk mee naar buiten komen.” 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.