Nedstaal twee jaar na doorstart wederom failliet

Steven Don Steven Don
Nedstaal twee jaar na doorstart wederom failliet

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Andrè

  Dit staat tot op dit moment nog te lezen op de site van Andus Group:

  Eind oktober 2014, werd Nedstaal in Alblasserdam doorgestart door Andus Group. Nedstaal produceert staal in hoogwaardige staalkwaliteiten voor de staalverwerkende industrie. Ook deze overname past perfect in de strategie van Andus Group: het realiseren van een gestage groei door spreiding in activiteiten, sectoren en geografische ligging.
   

Nedstaal twee jaar na doorstart wederom failliet | Automotive Online

Nedstaal twee jaar na doorstart wederom failliet

Martijn Roede Martijn Roede
Nedstaal twee jaar na doorstart wederom failliet

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Andrè

  Dit staat tot op dit moment nog te lezen op de site van Andus Group:

  Eind oktober 2014, werd Nedstaal in Alblasserdam doorgestart door Andus Group. Nedstaal produceert staal in hoogwaardige staalkwaliteiten voor de staalverwerkende industrie. Ook deze overname past perfect in de strategie van Andus Group: het realiseren van een gestage groei door spreiding in activiteiten, sectoren en geografische ligging.