Herkomst ruitensproeierantivries vaak onbekend

Steven Don Steven Don
Herkomst ruitensproeierantivries vaak onbekend

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Brigitte Nihot

    Graag wil ik reageren op het feit dat de firma Sonax aangeeft het enige bedrijf te zijn die ruitensproeierantivries als enige zelf ontwikkelt en produceert. Helaas is deze bewering onjuist en ik vind het spijtig te moeten vernemen dat een gerenommeerd blad als Automobielmanagement dit zonder verdere toetsing in haar blad publiceert. Eenzet (1Z) ontwikkelt, produceert en levert al sinds 1955 ruitensproeierantivries welke in eigen laboratoria ontwikkelt zijn, volgens uniek eigen receptuur geproduceerd worden in eigen fabriek en waarbij de producten uitvoerig zijn getest op materiaalverdraagzaamheid.
    Wel onderstreep ik dat het aanbod aan winterproducten enorm is en dat er een duidelijk verschil in kwaliteit is, maar ik onderstreep eveneens dat er dus nóg een bedrijf is dat alle producten zelf ontwikkelt, test en produceert, namelijk Eenzet.