Ondernemersavond ‘Auto & fiscus’ Kooijman Autogroep

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Eduard Pijl

    Een samenleving kan nauwelijks functioneren met een overheid die continue de regels verandert. Er is dus niet of nauwelijks te rekenen of te anticiperen op deze inconsequente en visieloze overheid die voornamelijk bezig is geld te harken. Leuker kunnen ze het niet maken, wel ingewikkelder