Mobtalk #3 | Thomas Wolters (Enterprise NL): ‘Gemeente moet ons toelaten voor carsharing’

Mobtalk • In de derde aflevering van Mobtalk, de podcast van Automotive, verwelkomen we de oprichter en mede-eigenaar van verhuurbedrijf Enterprise Netherlands, Thomas Wolters.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Afbeelding: Promedia

De derde aflevering van Mobtalk, de meest inhoudelijke automotive podcast van Nederland, staat live. In deze maandelijkse aflevering verwelkomt Automotive een kopstuk uit de Nederlandse autobranche. Met automotive informateur Guido Pot als maandelijkse gespreksleider en adjunct-hoofdredacteur Gandor Bronkhorst als host.

Deze maand is Thomas Wolters te gast, oprichter en mede-eigenaar van Enterprise Netherlands. In deze aflevering gaat hij diep in op de vraag wat het verschil is tussen deelauto’s, huurauto’s en private lease en vertelt hij hoe zijn bedrijf onder enorme druk staat van problemen op Schiphol, corona en de leverbaarheid van auto’s.

Beluister de podcast hier: Aflevering 3 met Thomas Wolters (Enterprise NL)

Beluister de andere podcasts hier:

Aflevering 7 met Michel Akerboom (Hiltermann)

Aflevering 6 met Pieter Bikker (Kwikfit)

Aflevering 5 met Simon Luijckx (Emil Frey)

Aflevering 4 met Emil Bos (Ford)

Aflevering 2 met Peter Zijlstra (Mercedes-Benz Benelux)

Aflevering 1 met Alain Visser (Lynk & Co)

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.