Verkoop Auto1 groeit 4,5 procent in derde kwartaal

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Auto1

Het Duitse remarketing- en retailbedrijf Auto1 Group heeft in het derde kwartaal 163.500 auto’s verhandeld en verkocht, een groei van 4,5 procent. Dat meldt het bedrijf. 

Online verkoopdochter Autohero verkocht 17.150 auto’s, een groei van 52 procent. Autohero is na het wegvallen van Carnext en Cazoo de grootste online autoverkoper op het Europese vasteland. 

De handelsactiviteiten bleven ongeveer gelijk; er werden 146 duizend auto’s b2b verhandeld. Lees hier een interview met vice-president Nederland Roy van Leeuwen. ‘Als er één bedrijf is dat een succes moet kunnen maken van online verkoop, dan is het Auto1 Group.’

Begin november worden de financiële resultaten bekendgemaakt. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.