Automotive Livestream: Hoe noodzakelijk is dynamic pricing?

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Jeroen Dols van Mazda Mulder vindt dat je als autobedrijf zeer voorzichtig moet zijn met het verhogen van je prijzen, ook al is er schaarste op de markt. Dat vertelde hij in de Automotive Livestream. Met zijn IT-bedrijf AM-i maakt hij het wel mogelijk om aan ‘dynamic pricing’ te doen. Frank Tanke van Autorola gaf op basis van een analyse van het systeem Indicata aan dat er zeker wel ruimte is om de retailprijzen iets op te schroeven. Johan Lammers nam deel aan de discussie vanuit zijn Lammers Support Group, dat autobedrijven helpt op het gebied van gastheerschap. En over dynamische prijzen gesproken: dankzij de WLTP is het ook met de nieuwprijzen never a dull moment, constateerde Maarten Palthe van Jato.

De Livestream is hieronder terug te zien, of via LinkedIn en onze Youtube-pagina.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Automotive Livestream: Hoe noodzakelijk is dynamic pricing? | Automotive Online

Automotive Livestream: Hoe noodzakelijk is dynamic pricing?

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Jeroen Dols van Mazda Mulder vindt dat je als autobedrijf zeer voorzichtig moet zijn met het verhogen van je prijzen, ook al is er schaarste op de markt. Dat vertelde hij in de Automotive Livestream. Met zijn IT-bedrijf AM-i maakt hij het wel mogelijk om aan ‘dynamic pricing’ te doen. Frank Tanke van Autorola gaf op basis van een analyse van het systeem Indicata aan dat er zeker wel ruimte is om de retailprijzen iets op te schroeven. Johan Lammers nam deel aan de discussie vanuit zijn Lammers Support Group, dat autobedrijven helpt op het gebied van gastheerschap. En over dynamische prijzen gesproken: dankzij de WLTP is het ook met de nieuwprijzen never a dull moment, constateerde Maarten Palthe van Jato.

De Livestream is hieronder terug te zien, of via LinkedIn en onze Youtube-pagina.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.