Groothandelaren lanceren softwarepakket Helga

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Helga bestaat uit een voorraadbeheermodule, een financiële module en een workflowmanagementmodule. “Daarmee is het geschikt voor ieder bedrijf dat auto’s in- en verkoopt”, zegt Wilbert Muilenburg, commercieel business developer bij Helga. 

In de afgelopen twaalf maanden is er bij verschillende bedrijven getest. “We hebben heel veel input verzameld die we direct hebben geïntegreerd. Helga is ontwikkeld (door Autofactor, red) als software as a service (SaaS), waardoor gebruikers zelf kunnen kiezen welke delen ze willen gebruiken. Daarnaast kunnen ze alle services naar eigen gebruik inregelen.”

Volgens Muilenburg schuilt de kracht van Helga in de automatisering van processen. “Een order leidt volautomatisch tot een financiële boeking inclusief eventuele kostenverhogende zaken zoals: transport, poetsen of administratiekosten. Na betaling wordt automatisch het vrijwaringsproces gestart en een transporteur ingeschakeld.” Als het aan Muilenburg ligt, breidt het aantal services in de toekomst nog veel verder uit. “We zijn al met meerdere partijen in gesprek om hun producten en diensten te koppelen aan Helga.”

Naast Indewal Auto’s zijn ook NL Cargroup, Beernink & De Bekker, VDS Automotive, Bleeker & De Jong, Johan Meure en Van der Woude partner in Helga Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Groothandelaren lanceren softwarepakket Helga | Automotive Online

Groothandelaren lanceren softwarepakket Helga

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Helga bestaat uit een voorraadbeheermodule, een financiële module en een workflowmanagementmodule. “Daarmee is het geschikt voor ieder bedrijf dat auto’s in- en verkoopt”, zegt Wilbert Muilenburg, commercieel business developer bij Helga. 

In de afgelopen twaalf maanden is er bij verschillende bedrijven getest. “We hebben heel veel input verzameld die we direct hebben geïntegreerd. Helga is ontwikkeld (door Autofactor, red) als software as a service (SaaS), waardoor gebruikers zelf kunnen kiezen welke delen ze willen gebruiken. Daarnaast kunnen ze alle services naar eigen gebruik inregelen.”

Volgens Muilenburg schuilt de kracht van Helga in de automatisering van processen. “Een order leidt volautomatisch tot een financiële boeking inclusief eventuele kostenverhogende zaken zoals: transport, poetsen of administratiekosten. Na betaling wordt automatisch het vrijwaringsproces gestart en een transporteur ingeschakeld.” Als het aan Muilenburg ligt, breidt het aantal services in de toekomst nog veel verder uit. “We zijn al met meerdere partijen in gesprek om hun producten en diensten te koppelen aan Helga.”

Naast Indewal Auto’s zijn ook NL Cargroup, Beernink & De Bekker, VDS Automotive, Bleeker & De Jong, Johan Meure en Van der Woude partner in Helga Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.