Walter Stoof in directie AVN Group

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Walter Stoof (links) en Wierd Meijering

Dit meldt AVN Group vandaag.

Vorig jaar verkocht Stoof zijn bedrijf Remarketing Services aan AVN, om als zelfstandig adviseur verder te gaan. “De laatste tijd werkte Walter vrijwel uitsluitend voor ons”, vertelt AVN-directeur Wierd Meijering. “Nu is het een logische stap om hem in het directieteam op te nemen.”

De functie van directeur business development & operations is nieuw binnen AVN. “Ons bedrijf ontwikkelt zich in rap tempo”, stelt Meijering. “Gezien zijn betrokkenheid tot nu toe is Walter Stoof de juiste man om de groei in goede banen te leiden.”

Eerder dit jaar introduceerde AVN onder het label Autoinspectie.nl de ‘Autozelfscan-app’ waarmee berijders zelf hun (private) leaseauto kunnen voorzien van een goed schaderapport.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Walter Stoof in directie AVN Group | Automotive Online

Walter Stoof in directie AVN Group

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Walter Stoof (links) en Wierd Meijering

Dit meldt AVN Group vandaag.

Vorig jaar verkocht Stoof zijn bedrijf Remarketing Services aan AVN, om als zelfstandig adviseur verder te gaan. “De laatste tijd werkte Walter vrijwel uitsluitend voor ons”, vertelt AVN-directeur Wierd Meijering. “Nu is het een logische stap om hem in het directieteam op te nemen.”

De functie van directeur business development & operations is nieuw binnen AVN. “Ons bedrijf ontwikkelt zich in rap tempo”, stelt Meijering. “Gezien zijn betrokkenheid tot nu toe is Walter Stoof de juiste man om de groei in goede banen te leiden.”

Eerder dit jaar introduceerde AVN onder het label Autoinspectie.nl de ‘Autozelfscan-app’ waarmee berijders zelf hun (private) leaseauto kunnen voorzien van een goed schaderapport.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.