Leaseplan opent vijfde occasioncenter

Rob Blom Rob Blom
• Laatste update:

Kersverse managing director Erik Henstra: “We hadden al landelijke dekking via onze website, maar in de showroom kunnen mensen de auto toch even in het echt bewonderen.” Leaseplan richt zich met de showroom op de hele regio Noord-Nederland.

Servicecenter

Het pand ligt aan de A28, op bedrijventerrein de Vrolijkheid, en er is plaats voor ongeveer honderd occasions. Naast de showroom is er ook een werkplaats waar alle merken auto’s onderhouden en gerepareerd kunnen worden. Dat Leaseplan Servicecenter heet nu nog Van Renselaar Cars, maar sluit zich deze maand als Leaseplan-partner Bosch Car Service bij de leasemaatschappij aan.

Jaarlijks komen er bij de leasemaatschappij zo’n 30 duizend auto’s uit de lease, momenteel wordt ongeveer 12 procent daarvan via de centra verkocht. De andere vier Leaseplan Occasioncenters staan in Veghel, Moordrecht, Breukelen en Hengelo.

Leaseplan opent vijfde occasioncenter | Automotive Online

Leaseplan opent vijfde occasioncenter

Rob Blom Rob Blom
• Laatste update:

Kersverse managing director Erik Henstra: “We hadden al landelijke dekking via onze website, maar in de showroom kunnen mensen de auto toch even in het echt bewonderen.” Leaseplan richt zich met de showroom op de hele regio Noord-Nederland.

Servicecenter

Het pand ligt aan de A28, op bedrijventerrein de Vrolijkheid, en er is plaats voor ongeveer honderd occasions. Naast de showroom is er ook een werkplaats waar alle merken auto’s onderhouden en gerepareerd kunnen worden. Dat Leaseplan Servicecenter heet nu nog Van Renselaar Cars, maar sluit zich deze maand als Leaseplan-partner Bosch Car Service bij de leasemaatschappij aan.

Jaarlijks komen er bij de leasemaatschappij zo’n 30 duizend auto’s uit de lease, momenteel wordt ongeveer 12 procent daarvan via de centra verkocht. De andere vier Leaseplan Occasioncenters staan in Veghel, Moordrecht, Breukelen en Hengelo.