AVN Group koopt Remarketing Services

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Stoof stond in 1999 aan de basis van Fleetselect en richtte later Remarketing Services op, dat naast het bieden van inspectie- en veilingtools aan klanten, ook veel doet aan training. Meijering in 2002 startte met Autoveiling.nl en voegde later onder andere inspectie– en IT-diensten toe. “Onze relaties gaan profiteren van een groter aanbod, uitgebreidere rapportages en meer inspectiemogelijkheden”, vertelt Meijering. Meijering richt zich daarbij meer op de procesmatige kant, terwijl Stoof de nadruk legt op training en advies. “De markt wordt steeds internationaler. Het analyseren van data en slim inspringen op ontwikkelingen, wordt steeds belangrijker. AVN Group wil hierbij een leidende rol spelen.”

Remarketing Services richtte zich met zijn diensten meer op de groothandel en autobedrijven terwijl Autoveiling.nl meer was gericht op leasemaatschappijen. Deze kennis wordt nu samengevoegd. “Daardoor neemt onze kennis toe en willen we de workflow van al onze klanten beter en effectiever inrichten”, aldus Stoof.

Remarketing Services vestigt zich bij AVN Group in Kaatsheuvel. Bekijk hieronder een korte introductievideo.

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

AVN Group koopt Remarketing Services | Automotive Online

AVN Group koopt Remarketing Services

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Stoof stond in 1999 aan de basis van Fleetselect en richtte later Remarketing Services op, dat naast het bieden van inspectie- en veilingtools aan klanten, ook veel doet aan training. Meijering in 2002 startte met Autoveiling.nl en voegde later onder andere inspectie– en IT-diensten toe. “Onze relaties gaan profiteren van een groter aanbod, uitgebreidere rapportages en meer inspectiemogelijkheden”, vertelt Meijering. Meijering richt zich daarbij meer op de procesmatige kant, terwijl Stoof de nadruk legt op training en advies. “De markt wordt steeds internationaler. Het analyseren van data en slim inspringen op ontwikkelingen, wordt steeds belangrijker. AVN Group wil hierbij een leidende rol spelen.”

Remarketing Services richtte zich met zijn diensten meer op de groothandel en autobedrijven terwijl Autoveiling.nl meer was gericht op leasemaatschappijen. Deze kennis wordt nu samengevoegd. “Daardoor neemt onze kennis toe en willen we de workflow van al onze klanten beter en effectiever inrichten”, aldus Stoof.

Remarketing Services vestigt zich bij AVN Group in Kaatsheuvel. Bekijk hieronder een korte introductievideo.

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.