ECE maakt elektro-occasions

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf kan niets zeggen over de kosten van de ombouw. “Per auto moet bekeken worden wat de specificaties zijn en hoe hij omgebouwd moet worden. Het onderzoekstraject is kostbaar, dus een groot aantal van een model ombouwen is gunstiger”, laat een woordvoerster van het bedrijf weten aan Automotive. ECE wil verder niets kwijt over potentiële klanten en marketingstrategie.

Het bedrijf gaat over tot de nieuwe activiteit omdat de verkoop van nieuwe elektrische auto’s tegen valt. Dat vertelde directeur Hjalmar Engel aan het FD. De prijs van een elektrische auto moet zakken van de huidige 95 duizend naar 30 duizend euro. Daarvoor zullen naast occasions ook goedkope nieuwe auto’s worden omgebouwd. Verder zoekt ECE nog steeds een investeerder voor Detroit Electric zodat de verkoop van elektrische Protons van start kan gaan.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.