Bangarage in Amstelveen wordt dealer voor KGM, Seres en Isuzu

Astara • Bangarage brengt de drie merken samen onder één dak in het pand aan de Grutterij in Amstelveen.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Astara)

Importeur Astara Nederland heeft Bangarage in Amstelveen aangesteld als erkend dealer voor de automerken KGM (voorheen SsangYong), Seres en Isuzu in de regio Groot‑Amsterdam. Dit maakt het bedrijf vandaag bekend.

Lou Jedeloo, country manager bij Astara Nederland: “De professionaliteit en ambitie van Bangarage sluiten naadloos aan op die van Astara Nederland. Met dit nieuwe dealerschap vergroten we het klantbereik van KGM, Seres en Isuzu in deze regio en zijn we verzekerd van een vooruitstrevende partner in sales en aftersales.”

Bangarage brengt de drie merken samen onder één dak in het pand aan de Grutterij in Amstelveen. Het bedrijf verwacht dat alle dealeractiviteiten na de zomervakantie volledig operationeel zijn.

Theo Mulder, directeur van Bangarage: “Het is voor ons een geweldige kans om onze activiteiten verder uit te breiden. We hebben veel vertrouwen in de groei van deze merken.” Cfo Arie Bast vult aan: “Mede door de focus op elektrificatie is er een groot potentieel voor deze merken. KGM, Seres en Isuzu zijn ambitieuze uitdagers.”

Sinds begin 2024 is Bangarage Amstelveen geen onderdeel meer van het Volvo-dealernetwerk. Vanaf deze zomer ontwikkelt het bedrijf samen met Astara Nederland ‘nieuwe automotive concepten’.

Benieuwd naar de slagingskansen van Seres op de Nederlandse markt? Bekijk de nieuwe AM Powerranking hier.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Bangarage in Amstelveen wordt dealer voor KGM, Seres en Isuzu | Automotive Online

Bangarage in Amstelveen wordt dealer voor KGM, Seres en Isuzu

Astara • Bangarage brengt de drie merken samen onder één dak in het pand aan de Grutterij in Amstelveen.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Astara)

Importeur Astara Nederland heeft Bangarage in Amstelveen aangesteld als erkend dealer voor de automerken KGM (voorheen SsangYong), Seres en Isuzu in de regio Groot‑Amsterdam. Dit maakt het bedrijf vandaag bekend.

Lou Jedeloo, country manager bij Astara Nederland: “De professionaliteit en ambitie van Bangarage sluiten naadloos aan op die van Astara Nederland. Met dit nieuwe dealerschap vergroten we het klantbereik van KGM, Seres en Isuzu in deze regio en zijn we verzekerd van een vooruitstrevende partner in sales en aftersales.”

Bangarage brengt de drie merken samen onder één dak in het pand aan de Grutterij in Amstelveen. Het bedrijf verwacht dat alle dealeractiviteiten na de zomervakantie volledig operationeel zijn.

Theo Mulder, directeur van Bangarage: “Het is voor ons een geweldige kans om onze activiteiten verder uit te breiden. We hebben veel vertrouwen in de groei van deze merken.” Cfo Arie Bast vult aan: “Mede door de focus op elektrificatie is er een groot potentieel voor deze merken. KGM, Seres en Isuzu zijn ambitieuze uitdagers.”

Sinds begin 2024 is Bangarage Amstelveen geen onderdeel meer van het Volvo-dealernetwerk. Vanaf deze zomer ontwikkelt het bedrijf samen met Astara Nederland ‘nieuwe automotive concepten’.

Benieuwd naar de slagingskansen van Seres op de Nederlandse markt? Bekijk de nieuwe AM Powerranking hier.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.