Mengelers neemt Auto Hensgens over

Mengelers • Eerder dit jaar nam het bedrijf al Mazda en Suzuki over van Welling Autobedrijven.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Alle Mazda en Suzuki activiteiten worden daarnaast in hetzelfde pand voortgezet. (Foto: Mengelers Automotive Limburg)

Mengelers Automotive Limburg neemt vanaf 1 juli 2023 de Mazda en Suzuki-activiteiten over van Auto Hensgens in Roermond. Het Mazda-dealerschap breidt zich door deze overname uit naar Heerlen, Sittard en Roermond. Voor Suzuki kunnen klanten terecht in Heerlen, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo. Dat maakt Mengelers bekend middels een persbericht.

Auto Hensgens staat los van Hensgens Mobiliteitsgroep met vestigingen in Nieuwstadt en Maastricht.

“Zowel de klanten als ook de medewerkers worden in een warm bad ontvangen”, vertelt algemeen directeur Brian Italiaander. Mengelers neemt bijna alle betrokken medewerkers van Auto Hensgens Roermond over. Alle Mazda en Suzuki-activiteiten worden daarnaast in hetzelfde pand voortgezet.

In januari van dit jaar nam Mengelers al de Mazda- en Suzuki activiteiten over van Welling Autobedrijven in Sittard en Heerlen.

Mengelers Automotive Limburg staat op plek 48 in de nieuwe Automotive Dealerholding top 60, bestel hem hier.

Deinum Venlo

Mengelers meldt nog een tweede transactie. In juli stopt Autobedrijf Deinum Venlo met zijn Suzuki-activiteiten en Mengelers neemt zowel de sales als ook de aftersalesactiviteiten over in Venlo. Met het stoppen van de sales- en aftersalesactiviteiten wordt voor familiebedrijf Deinum “na 60 mooie jaren het hoofdstuk Suzuki afgesloten.”

Mengelers telt door deze toevoeging vanaf juli vijf Suzuki vestigingen in Limburg (Heerlen, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo).