Berend Jan Hoekman (ElectricBrands): Deal met VDL Nedcar fundament onder toekomst XBus

XBUS • Deze week werd bekend dat XBus-fabrikant ElectricBrands zijn productie onderbrengt bij VDL Nedcar. In 2023 moeten de eerste producten al van de band lopen. Berend Jan Hoekman, commercieel directeur bij het concern, was samen met zijn zakenpartner (Nick Kokkelink) nauw betrokken bij de deal. Volgens Hoekman ligt er nu een stevig fundament onder de plannen van het bedrijf, al zijn er zeker ook nog uitdagingen.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De Nederlandse autofabrikant VDL Nedcar, met zijn productielocatie in Born, produceert de XBus en Evetta voor ElectricBrands. (Foto: VDL Nedcar)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Berend Jan Hoekman (ElectricBrands): Deal met VDL Nedcar fundament onder toekomst XBus | Automotive Online

Berend Jan Hoekman (ElectricBrands): Deal met VDL Nedcar fundament onder toekomst XBus

XBUS • Deze week werd bekend dat XBus-fabrikant ElectricBrands zijn productie onderbrengt bij VDL Nedcar. In 2023 moeten de eerste producten al van de band lopen. Berend Jan Hoekman, commercieel directeur bij het concern, was samen met zijn zakenpartner (Nick Kokkelink) nauw betrokken bij de deal. Volgens Hoekman ligt er nu een stevig fundament onder de plannen van het bedrijf, al zijn er zeker ook nog uitdagingen.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De Nederlandse autofabrikant VDL Nedcar, met zijn productielocatie in Born, produceert de XBus en Evetta voor ElectricBrands. (Foto: VDL Nedcar)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.