Stam Groep is Renault- en Dacia-dealer van het Jaar

Stam • Nieuwendijk werd tweede, Hedin derde.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Van links naar rechts: Pim de Vries – Sipko de Ruiter – Jan-Geerlof de Ruiter – Theco Kuijtenbrouwer (Stam Autobedrijven). (Foto: Dacia)

Stam Groep is uitgeroepen tot Renault- en Dacia-dealer van het Jaar 2022. Dat meldt de importeur. Het bedrijf volgt Janssen-Kerres (Renault) en Bochane (Dacia) op.

Bij Renault eindigde Autobedrijf Nieuwendijk als tweede en de derde plaats gaat naar Hedin Automotive. Bij Dacia werden de nummers twee en drie niet bekendgemaakt.

Jan-Geerlof de Ruiter, algemeen directeur van Stam Autobedrijven, is vereerd met de prijzen. “Dit is een uitzonderlijke prestatie die gezamenlijk door alle Stam-collega’s in soms uitdagende omstandigheden is neergezet. Door focus op kwaliteit alsmede (volume-)doelstellingen hebben wij deze beide prijzen in de wacht weten te slepen. Als directie zijn wij trots hoe alle Stam-medewerkers, en die van onze partner Hans Jongerius, zich het afgelopen jaar hebben ingezet.”

Renaulution

Het afgelopen jaar stond voor Renault in het teken van de versnelde implementatie van het Renaulution-plan, nadat Renault Group zijn doelstellingen voor 2021 wist te overtreffen. “Dat doen we samen met onze dealers die in het afgelopen jaar de schouders eronder hebben gezet en de vele uitdagingen met beide handen hebben aangepakt”, zegt Ted Boers, sales directeur bij Renault Nederland. “Graag wil ik Stam van harte feliciteren met de ‘Dealer of the Year 2022’-prijs. Een mooie bekroning op alle inspanningen die in 2022 zijn geleverd om deze geweldige scores neer te zetten.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.