Wassink Autogroep koopt drie Gelderse Opel-vestigingen van Broekhuis

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Opel-vestiging in Doetinchem. (Foto: Broekhuis)

Wassink Autogroep koopt de Opel-vestigingen in Arnhem, Doetinchem en Elst van Broekhuis. De overgang is met ingang van 1 februari. Dat melden de bedrijven vandaag. Alle medewerkers gaan mee naar Wassink. 

De overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis. Wassink Autogroep is daarbij aangewezen als dealer in Arnhem, Elst en Doetinchem voor alle Stellantis-merken.

In dit kader nam Wassink Autogroep onlangs Hekkert Autogroep in Venlo (Opel/Hyundai) en Auto Hillen in Zutphen (Opel) over. Ook werd het aangesteld als Hyundai-dealer voor de provincie Limburg en nam het in dit kader de Hyundai-vestigingen van Welling Autobedrijven in Heerlen, Maastricht en Sittard over.

Broekhuis deed dit jaar een aantal overnames vanuit de herziening van het Stellantis-netwerk: Autopalace Groep, Opel Hengelo, De Snipperling Apeldoorn (Fiat/Jeep) en de Versteeg Buurman-vestigingen in Ede, Wageningen en Veenendaal. Met de verkoop van de Stellantis-merken in Almere en de Opel-vestigingen in Arnhem, Doetinchem en Elst rondt Broekhuis de invulling van de Stellantis-netwerkstrategie af.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Wassink Autogroep koopt drie Gelderse Opel-vestigingen van Broekhuis | Automotive Online

Wassink Autogroep koopt drie Gelderse Opel-vestigingen van Broekhuis

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Opel-vestiging in Doetinchem. (Foto: Broekhuis)

Wassink Autogroep koopt de Opel-vestigingen in Arnhem, Doetinchem en Elst van Broekhuis. De overgang is met ingang van 1 februari. Dat melden de bedrijven vandaag. Alle medewerkers gaan mee naar Wassink. 

De overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis. Wassink Autogroep is daarbij aangewezen als dealer in Arnhem, Elst en Doetinchem voor alle Stellantis-merken.

In dit kader nam Wassink Autogroep onlangs Hekkert Autogroep in Venlo (Opel/Hyundai) en Auto Hillen in Zutphen (Opel) over. Ook werd het aangesteld als Hyundai-dealer voor de provincie Limburg en nam het in dit kader de Hyundai-vestigingen van Welling Autobedrijven in Heerlen, Maastricht en Sittard over.

Broekhuis deed dit jaar een aantal overnames vanuit de herziening van het Stellantis-netwerk: Autopalace Groep, Opel Hengelo, De Snipperling Apeldoorn (Fiat/Jeep) en de Versteeg Buurman-vestigingen in Ede, Wageningen en Veenendaal. Met de verkoop van de Stellantis-merken in Almere en de Opel-vestigingen in Arnhem, Doetinchem en Elst rondt Broekhuis de invulling van de Stellantis-netwerkstrategie af.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.