Renault breidt service voor verzamelaars uit met klassiekerplatform

Redactie Redactie
• Laatste update:
The Originals Renault Services-platform is sinds 1 september beschikbaar (foto: Renault)

Het nieuwe The Originals Renault Services-platform, dat sinds 1 september beschikbaar is, biedt auto-verzamelaars een reeks diensten, waaronder het aanvragen van documenten als attestaties (verklaringen) en certificaten, voor de registratie en erkenning van de klassieke voertuigen van het Franse merk. De website biedt ook toegang tot een e-shop.

Eigenaren van een meer dan 30 jaar oude Renault of Alpine kunnen gebruikmaken van een dienst in vier stappen om documenten aan te vragen. Daarbij kan het gaan om een internationale attestatie met een officieel Renault document over het model, de leeftijd en de voornaamste kenmerken van het voertuig of een productie- en dateringscertificaat dat tevens informatie biedt over het productieproces.

Verwerkingstijd

De verwerkingstijd schat Renault op vier tot zes weken, maar tegen extra betaling kan dat verkort worden tot twee weken. The Originals Renault Services biedt tevens antwoorden op de vragen van bezitters van antieke auto’s op dit gebied. Tegen het einde van het jaar en in 2023 zullen op dit platform geleidelijk nieuwe onderdelen beschikbaar komen.

Eerder deze week is Boudewijn Blok aangesteld als directeur van Mobilize binnen Renault Group Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.