Van Mossel Mercedes-dealer van het Jaar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Jeffrey Huizing van Van Mossel (links op de foto) en Egwin Wauters van Mercedes-Benz Nederland. (Foto: Mercedes)

Van Mossel Automotive Groep is uitgeroepen tot Mercedes-dealer van 2021. Dat meldt de importeur. Baan Twente Hengelo eindigde bovenaan in de categorie klanttevredenheid. Auto Kökcü in Amsterdam werd eerste in de categorie ‘erkende servicepunt’.  

Alle activiteiten van het dealerbedrijf worden op basis van een toetsing van 12 maanden geanalyseerd en geëvalueerd; van verkoop en service tot klantentevredenheid. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel kwantitatieve als kwalitatieve factoren. Van Mossel, dat in 2018 dealer van het Duitse merk werd, wist volgens de importeur ‘zeer hoge scores’ te behalen.In de Automotive Dealerholding Top 60 is een overzicht van het hele Mercedes-netwerk opgenomen. Bestel de uitgave hier.

De vestiging in Hengelo van Mercedes-Benz dealer Baan Twente kreeg de Best Customer Satisfaction 2021-award uitgereikt. De beoordeling van klanten over een periode van drie jaar geven vormt hiervoor de basis. Auto Wüst Dordrecht behaalde in deze categorie de tweede positie en was de derde plek voor Wensink Nijmegen.

Aftersales

Een speciale award wordt voortaan ook uitgereikt aan het erkende servicepunt dat de beste overall service levert. In de categorie Best Workshop CSI 2021 behaalde Auto Kökcü in Amsterdam de eerste plaats. “We hebben deze award in het leven geroepen om ook de aftersales te waarderen”, aldus Geert de Bock, director customer services van Mercedes-Benz Nederland. “Na de aankoop van de auto spelen de ervaringen met aftersales een zeer belangrijke rol in de daaropvolgende merkkeuze van de klant. Onderhoud en reparatie dragen bij tot de luxe-uitstraling en luxe-aanpak die de klant ervaart.”

In de categorie Best Workshop CSI was de tweede plaats voor Autobedrijf van Driel Liempde en de derde plaats is opnieuw voor Wensink, deze keer voor de vestiging in Assen.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Van Mossel Mercedes-dealer van het Jaar | Automotive Online

Van Mossel Mercedes-dealer van het Jaar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Jeffrey Huizing van Van Mossel (links op de foto) en Egwin Wauters van Mercedes-Benz Nederland. (Foto: Mercedes)

Van Mossel Automotive Groep is uitgeroepen tot Mercedes-dealer van 2021. Dat meldt de importeur. Baan Twente Hengelo eindigde bovenaan in de categorie klanttevredenheid. Auto Kökcü in Amsterdam werd eerste in de categorie ‘erkende servicepunt’.  

Alle activiteiten van het dealerbedrijf worden op basis van een toetsing van 12 maanden geanalyseerd en geëvalueerd; van verkoop en service tot klantentevredenheid. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel kwantitatieve als kwalitatieve factoren. Van Mossel, dat in 2018 dealer van het Duitse merk werd, wist volgens de importeur ‘zeer hoge scores’ te behalen.In de Automotive Dealerholding Top 60 is een overzicht van het hele Mercedes-netwerk opgenomen. Bestel de uitgave hier.

De vestiging in Hengelo van Mercedes-Benz dealer Baan Twente kreeg de Best Customer Satisfaction 2021-award uitgereikt. De beoordeling van klanten over een periode van drie jaar geven vormt hiervoor de basis. Auto Wüst Dordrecht behaalde in deze categorie de tweede positie en was de derde plek voor Wensink Nijmegen.

Aftersales

Een speciale award wordt voortaan ook uitgereikt aan het erkende servicepunt dat de beste overall service levert. In de categorie Best Workshop CSI 2021 behaalde Auto Kökcü in Amsterdam de eerste plaats. “We hebben deze award in het leven geroepen om ook de aftersales te waarderen”, aldus Geert de Bock, director customer services van Mercedes-Benz Nederland. “Na de aankoop van de auto spelen de ervaringen met aftersales een zeer belangrijke rol in de daaropvolgende merkkeuze van de klant. Onderhoud en reparatie dragen bij tot de luxe-uitstraling en luxe-aanpak die de klant ervaart.”

In de categorie Best Workshop CSI was de tweede plaats voor Autobedrijf van Driel Liempde en de derde plaats is opnieuw voor Wensink, deze keer voor de vestiging in Assen.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.