Nissan-servicedealer Auto Heemskerk failliet

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De deuren van Nissan-servicedealer Auto Heemskerk zijn gesloten vanwege een faillissement. (Foto: Shutterstock)

Auto Heemskerk uit Roelofarendsveen is failliet verklaard. Dat blijkt uit het faillissementsregister. Het bedrijf was erkend reparateur van Nissan. In het verleden (tot 2001) was het bedrijf ook salesdealer en had de onderneming tevens een vestiging in Leiden. De vestiging in Leiden werd later verhuurd aan Motorhuis. Dat pand is inmiddels onteigend en gesloopt

Het in 1957 gestarte autobedrijf was ook lid van garageformule Autofirst, de garageformule van enkele Fource-grossiers.    

Angela Mekes van advocatenkantoor La Gro Geelkerken is aangesteld als curator. Zij is om een reactie gevraagd. 

Het autobedrijf is onbereikbaar voor commentaar.  

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Nissan-servicedealer Auto Heemskerk failliet | Automotive Online

Nissan-servicedealer Auto Heemskerk failliet

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De deuren van Nissan-servicedealer Auto Heemskerk zijn gesloten vanwege een faillissement. (Foto: Shutterstock)

Auto Heemskerk uit Roelofarendsveen is failliet verklaard. Dat blijkt uit het faillissementsregister. Het bedrijf was erkend reparateur van Nissan. In het verleden (tot 2001) was het bedrijf ook salesdealer en had de onderneming tevens een vestiging in Leiden. De vestiging in Leiden werd later verhuurd aan Motorhuis. Dat pand is inmiddels onteigend en gesloopt

Het in 1957 gestarte autobedrijf was ook lid van garageformule Autofirst, de garageformule van enkele Fource-grossiers.    

Angela Mekes van advocatenkantoor La Gro Geelkerken is aangesteld als curator. Zij is om een reactie gevraagd. 

Het autobedrijf is onbereikbaar voor commentaar.  

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.