Kijk nu Studio Automotive terug: Zorgen om relatie dealer-importeur | Garageformules vallen aan via lease

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Op écht belangrijke, strategische punten zoals inspraak en toekomstplannen scoren importeurs bij hun dealers een onvoldoende. De samenwerking moet écht anders worden ingevuld. Dat betogen Geert Brummelhuis (manager Bovag Autodealers) en Arjen de Jong (Automotive-columnist en branche-adviseur) in de tweede aflevering van Studio Automotive. Met Boudewijn Finson van Automotive Retail Support bespreken we de ontwikkelingen op de markt van universele garageformules. Moeten universele bedrijven wel leaseonderhoud in huis willen halen?

Ook werd het laatste nieuws besproken: Is het een verstandige keuze van Autobinck om Citroën-dealer te worden? En gaat Cupra potten breken met zijn Garages en persoonlijke assistenten? 

De uitzending is hier te zien.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Kijk nu Studio Automotive terug: Zorgen om relatie dealer-importeur | Garageformules vallen aan via lease | Automotive Online

Kijk nu Studio Automotive terug: Zorgen om relatie dealer-importeur | Garageformules vallen aan via lease

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Op écht belangrijke, strategische punten zoals inspraak en toekomstplannen scoren importeurs bij hun dealers een onvoldoende. De samenwerking moet écht anders worden ingevuld. Dat betogen Geert Brummelhuis (manager Bovag Autodealers) en Arjen de Jong (Automotive-columnist en branche-adviseur) in de tweede aflevering van Studio Automotive. Met Boudewijn Finson van Automotive Retail Support bespreken we de ontwikkelingen op de markt van universele garageformules. Moeten universele bedrijven wel leaseonderhoud in huis willen halen?

Ook werd het laatste nieuws besproken: Is het een verstandige keuze van Autobinck om Citroën-dealer te worden? En gaat Cupra potten breken met zijn Garages en persoonlijke assistenten? 

De uitzending is hier te zien.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.