Hans Mulder directeur BMW Van Poelgeest Amsterdam

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Linkedin

Hans Mulder is deze maand gestart als directeur van BMW- en Mini-dealer Van Poelgeest Amsterdam. Dat meldt hij op zijn Linkedin-pagina. Van Poelgeest kocht vorig jaar BMW Amsterdam van de importeur. 

Mulder is afkomstig van Pon, waar hij de afgelopen jaren verantwoordelijk was voor Pon Banden Groep. Pon verkocht eerder dit jaar zijn bandenactiviteiten aan het moederbedrijf van Inter-Sprint. Daarvoor was Mulder onder meer directeur van Seat Nederland.

Van Poelgeest staat op plek 24 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Hans Mulder directeur BMW Van Poelgeest Amsterdam | Automotive Online

Hans Mulder directeur BMW Van Poelgeest Amsterdam

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Linkedin

Hans Mulder is deze maand gestart als directeur van BMW- en Mini-dealer Van Poelgeest Amsterdam. Dat meldt hij op zijn Linkedin-pagina. Van Poelgeest kocht vorig jaar BMW Amsterdam van de importeur. 

Mulder is afkomstig van Pon, waar hij de afgelopen jaren verantwoordelijk was voor Pon Banden Groep. Pon verkocht eerder dit jaar zijn bandenactiviteiten aan het moederbedrijf van Inter-Sprint. Daarvoor was Mulder onder meer directeur van Seat Nederland.

Van Poelgeest staat op plek 24 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.