Van Mossel lijft Nissan-dealer Hoeke in

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Hoeke is gevestigd in Hoofddorp. (Foto: Van Mossel)

Dealerholding Van Mossel neemt Hoeke Nissan in Hoofddorp over. De transactie moet deze maand worden afgerond. Dat meldt Van Mossel vandaag. Alle medewerkers gaan mee naar Van Mossel.

De dealerholding heeft met de overname twee Nissan-vestigingen in de regio Amsterdam.

Patrick Hoeke blijft als vestigingsdirecteur verantwoordelijk. “Al meer dan 35 jaar biedt ons automobielbedrijf volledige service In deze voor iedereen lastige en uitdagende tijden vinden wij het belangrijk om met deze stap het merk Nissan, de service en werkgelegenheid te borgen in de regio Haarlemmermeer en Schiphol.

Van Mossel groeit dit jaar, mede door een grote overname in België en Luxemburg, naar een dealerbedrijf met ongeveer 250 vestigingen in de Benelux. Met ruim 4.000 medewerkers realiseert de groep een omzet van ruim 3 miljard euro op jaarbasis. 

Van Mossel staat op de eerste plek in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Van Mossel lijft Nissan-dealer Hoeke in | Automotive Online

Van Mossel lijft Nissan-dealer Hoeke in

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Hoeke is gevestigd in Hoofddorp. (Foto: Van Mossel)

Dealerholding Van Mossel neemt Hoeke Nissan in Hoofddorp over. De transactie moet deze maand worden afgerond. Dat meldt Van Mossel vandaag. Alle medewerkers gaan mee naar Van Mossel.

De dealerholding heeft met de overname twee Nissan-vestigingen in de regio Amsterdam.

Patrick Hoeke blijft als vestigingsdirecteur verantwoordelijk. “Al meer dan 35 jaar biedt ons automobielbedrijf volledige service In deze voor iedereen lastige en uitdagende tijden vinden wij het belangrijk om met deze stap het merk Nissan, de service en werkgelegenheid te borgen in de regio Haarlemmermeer en Schiphol.

Van Mossel groeit dit jaar, mede door een grote overname in België en Luxemburg, naar een dealerbedrijf met ongeveer 250 vestigingen in de Benelux. Met ruim 4.000 medewerkers realiseert de groep een omzet van ruim 3 miljard euro op jaarbasis. 

Van Mossel staat op de eerste plek in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.