VWPFS verhuist remarketing center van Hoevelaken naar Zwolle

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Vanaf de nieuwe locatie worden zo'n 18 duizend auto's per jaar verhandeld (foto: Shutterstock)

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) neemt een nieuwe locatie in Zwolle in gebruik voor de verkoop van voormalige leaseauto’s. Het is de bedoeling dat de huidige remarketing locatie in Hoevelaken eind dit jaar wordt verplaatst naar Zwolle, meldt het AD. Het bericht is aan Automotive bevestigd door een woordvoerder van Pon. VWPFS staat op nummer 3 in de Automotive leasemaatschappij Top 60.

Op het terrein kunnen straks 1.500 auto’s worden geplaatst. Het zijn ex-leasewagens en ex-rentals die klaar worden gemaakt om aan de dealers te verkopen. Volgens het AD zou het gaan om de remarketing van 18 duizend auto’s per jaar. 

De huidige remarketing vestiging van VWPFS in Hoevelaken moet wijken voor de vernieuwing van het klaverblad bij Hoevelaken. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

VWPFS verhuist remarketing center van Hoevelaken naar Zwolle | Automotive Online

VWPFS verhuist remarketing center van Hoevelaken naar Zwolle

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Vanaf de nieuwe locatie worden zo'n 18 duizend auto's per jaar verhandeld (foto: Shutterstock)

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) neemt een nieuwe locatie in Zwolle in gebruik voor de verkoop van voormalige leaseauto’s. Het is de bedoeling dat de huidige remarketing locatie in Hoevelaken eind dit jaar wordt verplaatst naar Zwolle, meldt het AD. Het bericht is aan Automotive bevestigd door een woordvoerder van Pon. VWPFS staat op nummer 3 in de Automotive leasemaatschappij Top 60.

Op het terrein kunnen straks 1.500 auto’s worden geplaatst. Het zijn ex-leasewagens en ex-rentals die klaar worden gemaakt om aan de dealers te verkopen. Volgens het AD zou het gaan om de remarketing van 18 duizend auto’s per jaar. 

De huidige remarketing vestiging van VWPFS in Hoevelaken moet wijken voor de vernieuwing van het klaverblad bij Hoevelaken. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.