Peter Ursem start Mitsubishi-dealer Fakkert Zaandam door

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Autobedrijf Peter Ursem. (Foto: Peter Ursem)

Autobedrijf Peter Ursem heeft het Mitsubishi-dealerschap overgenomen van de Fakkert Groep in Zaandam. Fakkert ging failliet na een hoogoplopende rechtszaak met importeur Hyundai over het merkrecht. Ursem gaat Mitsubishi voeren vanuit de voormalige Fakkert-locatie, met behoud van alle medewerkers.
Het bedrijf is dealer van Mitsubishi, Hyundai en Nissan en heeft al vestigingen in Alkmaar, Schagen, Purmerend en Zwaag. “Dankzij deze overname kunnen we op langere termijn in onze regio de continuïteit waarborgen. Daarnaast hebben we veel vertrouwen in het merk Mitsubishi Motors en de ambities van het merk”, aldus eigenaar Pieter Ursem.

Vorig jaar opende het bedrijf een nieuwe vestiging in Purmerend.

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.

Peter Ursem start Mitsubishi-dealer Fakkert Zaandam door | Automotive Online

Peter Ursem start Mitsubishi-dealer Fakkert Zaandam door

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Autobedrijf Peter Ursem. (Foto: Peter Ursem)

Autobedrijf Peter Ursem heeft het Mitsubishi-dealerschap overgenomen van de Fakkert Groep in Zaandam. Fakkert ging failliet na een hoogoplopende rechtszaak met importeur Hyundai over het merkrecht. Ursem gaat Mitsubishi voeren vanuit de voormalige Fakkert-locatie, met behoud van alle medewerkers.
Het bedrijf is dealer van Mitsubishi, Hyundai en Nissan en heeft al vestigingen in Alkmaar, Schagen, Purmerend en Zwaag. “Dankzij deze overname kunnen we op langere termijn in onze regio de continuïteit waarborgen. Daarnaast hebben we veel vertrouwen in het merk Mitsubishi Motors en de ambities van het merk”, aldus eigenaar Pieter Ursem.

Vorig jaar opende het bedrijf een nieuwe vestiging in Purmerend.

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.