Peter Ursem opent nieuw multimerkpand [vlog]

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Ieder merk kreeg zijn eigen openingsfeest.

Vorige week donderdag opende dga Pieter Ursem samen met onder meer Theo Eitjes (Hyundai Nederland) het Hyundai-deel van de nieuwe vestiging in Purmerend. Door het nieuwe pand verstevigt Peter Ursem zijn positie als dealer van deze merken in West-Friesland. “We denken een goede basis te hebben om in deze regio verder te kunnen groeien”, aldus Ursem. Zijn bedrijf staat op de rand van de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60, die vorige week verscheen. 

Bekijk hieronder een interview met Pieter Ursem.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Peter Ursem opent nieuw multimerkpand [vlog] | Automotive Online

Peter Ursem opent nieuw multimerkpand [vlog]

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Ieder merk kreeg zijn eigen openingsfeest.

Vorige week donderdag opende dga Pieter Ursem samen met onder meer Theo Eitjes (Hyundai Nederland) het Hyundai-deel van de nieuwe vestiging in Purmerend. Door het nieuwe pand verstevigt Peter Ursem zijn positie als dealer van deze merken in West-Friesland. “We denken een goede basis te hebben om in deze regio verder te kunnen groeien”, aldus Ursem. Zijn bedrijf staat op de rand van de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60, die vorige week verscheen. 

Bekijk hieronder een interview met Pieter Ursem.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.