Auto Palace neemt Hyundai-dealerschap over van Autobedrijf Hoge

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Reijnen: blij met de uitbreiding. (foto: (Foto: Stephan Jansen)

Auto Palace Emmen, onderdeel van de Zwolse dealerholding Auto Palace, neemt het dealerschap van Hyundai over van Autobedrijf Hoge dat eind mei failliet ging (niet te verwarren met Auto Hoge, ook in Emmen). Naast de merken Peugeot, Fiat en Mitsubishi wordt nu dan ook een vierde merk gevoerd op de locatie in Emmen. Auto Palace voert het merk Hyundai ook op zijn vestigingen in Hoogeveen, Zwolle en Almere.

“Wij zijn blij met deze uitbreiding. Het is weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie”, vertelt Lex Reijnen, dga van Auto Palace, desgevraagd aan Automotive. “Op termijn zullen we de vestiging en de werkplaats in Emmen waarschijnlijk gaan uitbreiden, maar voorlopig integreren we het dealerschap in het bedrijf.” Lees meer over Auto Palace in een interview met dga Lex Reijnen.

Vorige maand nog kocht Auto Palace de Citroën-dealeractitiviteiten van Coolen in Apeldoorn en Deventer. Auto Palace staat op plek 18 in de Automotive Dealer top 60.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.