Nimag (Suzuki) stopt met Autobedrijf Javé

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vorige maand werd het faillissement over het autobedrijf uitgesproken. “Toen hadden we nog goede hoop op een doorstart”, vertelt Janssen. “We hebben de mogelijkheden samen met importeur Nimag besproken; eventueel om het dealerschap door te starten samen met Kreijne, de Suzuki-dealer in Amersfoort en Hilversum.”

De gesprekken liepen volgens Janssen echter op niets uit. “Daar was ik verrast over. Blijkbaar wil Kreijne geen dealerschap in Almere. Dit heeft Nimag ons niet zelf verteld; onze klanten vertelden donderdag een brief te hebben kregen waarin de importeur meldt zelf op zoek te gaan naar een nieuwe dealer voor Suzuki.”

Nimag woordvoerder Rahul Vegada zegt niet te willen reageren op het nieuws. “Wij doen geen uitspraken over individuele dealers.”

Snel gegaan

Op 28 oktober gaan de deuren definitief dicht, maar de sluiting kan ook nog eerder plaatsvinden. “We hebben nog winterbanden in de opslag liggen en er vinden nog reparatie- en onderhoudswerkzaamheden plaats”, zegt Janssen. “Maar als we de zaken eerder kunnen afhandelen, dan sluiten we ook eerder de deuren. Als het faillissement is afgehandeld ga ik over mijn eigen toekomst nadenken.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Nimag (Suzuki) stopt met Autobedrijf Javé | Automotive Online

Nimag (Suzuki) stopt met Autobedrijf Javé

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vorige maand werd het faillissement over het autobedrijf uitgesproken. “Toen hadden we nog goede hoop op een doorstart”, vertelt Janssen. “We hebben de mogelijkheden samen met importeur Nimag besproken; eventueel om het dealerschap door te starten samen met Kreijne, de Suzuki-dealer in Amersfoort en Hilversum.”

De gesprekken liepen volgens Janssen echter op niets uit. “Daar was ik verrast over. Blijkbaar wil Kreijne geen dealerschap in Almere. Dit heeft Nimag ons niet zelf verteld; onze klanten vertelden donderdag een brief te hebben kregen waarin de importeur meldt zelf op zoek te gaan naar een nieuwe dealer voor Suzuki.”

Nimag woordvoerder Rahul Vegada zegt niet te willen reageren op het nieuws. “Wij doen geen uitspraken over individuele dealers.”

Snel gegaan

Op 28 oktober gaan de deuren definitief dicht, maar de sluiting kan ook nog eerder plaatsvinden. “We hebben nog winterbanden in de opslag liggen en er vinden nog reparatie- en onderhoudswerkzaamheden plaats”, zegt Janssen. “Maar als we de zaken eerder kunnen afhandelen, dan sluiten we ook eerder de deuren. Als het faillissement is afgehandeld ga ik over mijn eigen toekomst nadenken.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.