Van Leijenhorst start autobedrijf Witte door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Rijswijkse autobedrijf Witte ging begin deze maand na 51-jaar failliet. De doorstart onder dezelfde naam wordt gemaakt door de nieuwe eigenaar Van Leijenhorst (ook eigenaar van autobedrijf Redenburg in Rijswijk). “Het bedrijf was al een goede relatie van ons”, zegt Van Leijenhorst. “Voor ons is dit een mooie uitbreiding. Wij richtten ons alleen op de verkoop, nu komen daar dus onderhoud en reparatie bij.”

Van Leyenhorst wil zo snel mogelijk de deuren openen. “De planning is 26 september. Dit hangt af van de RDW-aansluiting. De werkplaats zal in ieder geval de deuren op die datum openen, zodat de vaste klanten weer bij ons terecht kunnen. Het specialisme blijft uiteraard het merk Suzuki, maar we hebben al 25 jaar ervaring als universeel autobedrijf.”

Oud-eigenaar Anton van Hest van Witte blijft in de eerste periode actief om de doorstart te begeleiden. “We kunnen zijn expertise goed gebruiken. Ook zal een oud-monteur bij ons aan de slag gaan.” De verwachting is dat bestaande klanten van autobedrijf Redenburg de onderhoud nu bij autobedrijf Witte laten verrichten. “Dit wordt een extra service voor onze bestaande klanten.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.