Noord-Hollands Mitsubishi-Monopoly voor Peter Ursem

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt dga Pieter Ursem. Ursem nam recentelijk Mitsubishi-dealer Mebo over. Ook met Hyundai en Nissan timmert het bedrijf hard aan de weg.

Het bedrijf is momenteel bezig een nieuw pand in te richten in Alkmaar. “Voor ons is dit een unieke kans. Wij zijn straks Mitsubishi-dealer voor de de hele kop van Noord-Holland”, aldus Ursem. “Het nieuwe pand wordt een dealervestiging, maar wel eentje die compact en overzichtelijk is en waar we veel mobiliteitsdiensten leveren, zoals schade-afhandeling en bandenopslag.”

Go! Green
De huidige dealer in Alkmaar, Renses, gaat verder als dealer van Subaru. Daarnaast is het bedrijf ook lid van garageformule Vakgarage. Ook is het bedrijf het label Go! Green gestart, waarmee het zich richt op de levering van plug-in hybrides van alle merken. Het bedrijf heeft nog 7%-bijtelling modellen op voorraad van onder andere Mercedes en Volkswagen. “Wij kiezen er bewust voor om onafhankelijk van merk en model de zakelijke en particuliere markt te bedienen”, zegt Vincent Kraak, marketingmanager bij Renses.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Noord-Hollands Mitsubishi-Monopoly voor Peter Ursem | Automotive Online

Noord-Hollands Mitsubishi-Monopoly voor Peter Ursem

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt dga Pieter Ursem. Ursem nam recentelijk Mitsubishi-dealer Mebo over. Ook met Hyundai en Nissan timmert het bedrijf hard aan de weg.

Het bedrijf is momenteel bezig een nieuw pand in te richten in Alkmaar. “Voor ons is dit een unieke kans. Wij zijn straks Mitsubishi-dealer voor de de hele kop van Noord-Holland”, aldus Ursem. “Het nieuwe pand wordt een dealervestiging, maar wel eentje die compact en overzichtelijk is en waar we veel mobiliteitsdiensten leveren, zoals schade-afhandeling en bandenopslag.”

Go! Green
De huidige dealer in Alkmaar, Renses, gaat verder als dealer van Subaru. Daarnaast is het bedrijf ook lid van garageformule Vakgarage. Ook is het bedrijf het label Go! Green gestart, waarmee het zich richt op de levering van plug-in hybrides van alle merken. Het bedrijf heeft nog 7%-bijtelling modellen op voorraad van onder andere Mercedes en Volkswagen. “Wij kiezen er bewust voor om onafhankelijk van merk en model de zakelijke en particuliere markt te bedienen”, zegt Vincent Kraak, marketingmanager bij Renses.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.