Van Mossel Helmond trekt in bij Van den Udenhout

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt financieel directeur Jurrie Scholtens.

Het pand in Helmond behoorde toe aan ADC Autogroep, dat in 2013 failliet ging. Van den Udenhout startte een groot deel van het bedrijf door. Maar de vestiging in Helmond was te groot om in zijn geheel te huren. “Dit is dus een ideale oplossing, er is voldoende ruimte voor ons en voor Van den Udenhout”, zegt Scholtens. Begin april trekt Van Mossel in het pand. “We zijn nu aan het verbouwen en dat pakken we grondig aan. Het is voor ons geen tijdelijke oplossing, het wordt onze permanente vestiging in Helmond.”

Van Mossel is door Ford Nederland aangesteld als dealer voor de regio Eindhoven/Helmond. In Eindhoven wordt op korte termijn een tijdelijke locatie betrokken. Eind dit jaar gaat Van Mossel waarschijnlijk nieuwbouwen. “We hebben alle opties bekeken en dan is nieuwbouw waarschijnlijk de beste mogelijkheid om Ford goed te kunnen vertegenwoordigen in Eindhoven.” Op de foto het Van de Udenhout-deel van het pand. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Mossel Helmond trekt in bij Van den Udenhout | Automotive Online

Van Mossel Helmond trekt in bij Van den Udenhout

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt financieel directeur Jurrie Scholtens.

Het pand in Helmond behoorde toe aan ADC Autogroep, dat in 2013 failliet ging. Van den Udenhout startte een groot deel van het bedrijf door. Maar de vestiging in Helmond was te groot om in zijn geheel te huren. “Dit is dus een ideale oplossing, er is voldoende ruimte voor ons en voor Van den Udenhout”, zegt Scholtens. Begin april trekt Van Mossel in het pand. “We zijn nu aan het verbouwen en dat pakken we grondig aan. Het is voor ons geen tijdelijke oplossing, het wordt onze permanente vestiging in Helmond.”

Van Mossel is door Ford Nederland aangesteld als dealer voor de regio Eindhoven/Helmond. In Eindhoven wordt op korte termijn een tijdelijke locatie betrokken. Eind dit jaar gaat Van Mossel waarschijnlijk nieuwbouwen. “We hebben alle opties bekeken en dan is nieuwbouw waarschijnlijk de beste mogelijkheid om Ford goed te kunnen vertegenwoordigen in Eindhoven.” Op de foto het Van de Udenhout-deel van het pand. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.