Van der Kooi Sportscars verhuist naar Houten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle 8 medewerkers gaan mee naar de nieuwe locatie en directeur Jan van der Kooi verwacht door deze stap in het eerste jaar een omzetstijging van 30%.

Dineren in het donker
“Via via ben ik aan dit pand gekomen. Jaguar Nederland was hier gevestigd, maar het stond inmiddels al 4 jaar leeg.” Van der Kooi heeft de showroom, de werkplaats, de gevel en de pui al verbouwd.

Eind mei moet de vestiging aan de Amstel in Amsterdam leeg zijn. “Die hebben we verhuurd. Naast ons zit namelijk het restaurant Ctaste, waar je kunt dineren in het donker. Zij gaan uitbreiden met `emotie in het donker`, een spin-off waar ze er een belevingswereld creëren.” Het pand in Lochem van 600 m2 met een opslag van 1.600 m2 staat nog te koop.

De verhuizing is volgens Van der Kooi een logische stap. “Het betekent een kostenbesparing, maar we kunnen klanten nu ook alles onder één dak aanbieden. We zijn straks centraal in het land gevestigd. In Amsterdam hebben we te maken met de parkeerproblematiek en ook ruimtegebrek (de vestiging is 350 m2, red.), dat is vanaf juni verleden tijd.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.